More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio - garanţia unui viitor mai bun

  Lucky Studio – garanţia unui viitor mai bun

               M-am gandit de multe ori la faptul ca unele joburi nu îmi oferă nicio garanţie. Stăteam de multe ori cu frica de a nu rămâne fără job şi fără viitor. Asta nu se va întâmpla la Lucky Studio, unde toate femeile sunt reginele frumuseţii. Sunt şi eu una dintre ele.

  Ştiu că pare absurd la prima vedere. Să crezi că un job îţi asigură viaţa! Dar aşa este, eu am experimentat acest lucru pe propria mea piele. Pot garanta asta. Lucky Studio mi-a revoluţionat toată existenţa. Tot ce am crezut şi am susţinut până acum s-a schimbat radical în bine. Datorită acestui minunat studio căruia îi datorez totul am cea mai frumoasă viaţă.

  Fără prea multă vorbărie, am semnat contractul de un an cu cei de la Lucky Studio. Ştiam din surse sigure că este cel mai bun studio din ţară, aşa că nu aveam dubii. Beneficiile acestui contract mi-au adus 2.000 de lei să îi cheltui numai pentru mine! Restul până la 13.480 lei au fost redirecţionaţi şi investiţi în servicii de calitate pentru înfrumuseţarea mea zilnică. Singurul regret pe care l-am avut a fost că nu am semnat contractul de 3 ani. Aş fi primit un bonus mult mai mare. Dar nu contează, pentru că bonusurile de care am parte în acest studio sunt mai mult decât folositoare.

  Făceam zilnic între 550 şi 620 de lei, şi cu tot cu bonusuri reuşeam să economisesc foarte mult. De ce economiseam? Pentru că nu mai cheltuiam bani pe transport, el fiind asigurat de către Lucky Studio. De asemenea, economiseam şi cu machiajul. Aveam parte zilnic de câte o şedinţă de make-up înainte de a intra pe tură. Altfel, nu trebuia să mai cumpăr nici un fard. Mai economiseam şi cu lecţiile de engleză, nivelul meu fiind mediu. Aveam nevoie de câteva lecţii, dar Lucky Studio le oferea gratis, aşa că nu am refuzat.

  După cum vezi, am economist de peste tot. Practic, eu nu cheltuiam decât pe mâncare şi pentru toate mofturile mele. Cu ce am reuşit să pun deoparte, pot să trăiesc lejer. Şi o să mai pun, pentru că nu am de gând să plec din acest loc prea curând.

  Desigur că, acum o să fac mai mulţi bani, pentru că înainte lucram pe timpul facultăţii. Programul era lejer, aşa că am ales 3 zile în care să lucrez. Dar acum că am terminat facultatea, voi alege să lucrez 6 zile pe săptămână, şi voi strânge atât de mulţi bani, încât voi avea un viitor asigurat! La fel va avea şi viitoarea mea familie. Eu voi avea grijă de ei, datorită videochatului Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img