More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio m-a făcut un VIP

  Lucky Studio m-a făcut un VIP

                De când colaborez cu Lucky Studio, activităţile mele au devenit mai palpitante. Ca model la un studio de videochat, am ocazia să cunosc multe persoane, să interacţionez mult. Comunicarea este cheia mea, de aceea o exploatez la maxim.

  Nu mai pot spune că există vreun pic de plictiseală în viaţa mea de când lucrez la Lucky Studio. Totul a început acum 3 luni, când m-am decis să încerc ceva nou şi inedit. Am preferat domeniul videochatului, pentru că am auzit de la multe cunoştinţe că ai parte de experienţe unice. Acest job mi s-a potrivit ca o mănuşă. O fire mai dinamică şi dornică de cunoaştere ca mine are nevoie de inovaţie.

  Ajutorul financiar prin care am reuşit să aduc o schimbare în viaţa mea a fost Lucky Studio. Am început de jos, câştigând 150 de lei pe zi. Apoi, am ajuns la 200, uneori 300. Nu a trecut mult timp, şi am căpătat experienţa necesară pentru a câştiga între 300 şi 800 de lei pe zi. Astfel, am avut posibilitatea de a ieşi tot mai des, prin toate localurile. Cercul meu de prieteni s-a înmulţit, cunoscând mai mulţi oameni odată cu ieşirile mele.

  Ambiţia de a deveni cât mai importantă m-a făcut să îmi fac un scop din Lucky Studio. Să devin un VIP, care are în jur doar persoane cunoscute şi respectate. Lucrând aproape zilnic la Lucky Studio, fetele de acolo mi-au fost de folos. Am avut la dispoziţie o întreagă echipă. Fetele de la make-up, fetele cu trainingul, şi cele cu şedinţele foto m-au ajutat cel mai mult. Dar şi profesoarele care mi-au dăruit lecţii gratuite de limba engleză şi franceză au fost de un real ajutor.

  Ascultând că o elevă bună la şcoală, le-am lăsat să mă cizeleze şi să mă înveţe cum să mă comport mereu. Atitudinea mea s-a schimbat cu ajutorul lui Lucky Studio. Am devenit mult mai impunătoare din priviri, mai sigură pe mine şi mult mai rafinată.

  Make-upul şi coafurile pe care le primeam înainte de fiecare tură îmi erau de folos. Aşa, învăţam cum să port cel mai fin şi natural machiaj. Ce era amuzant, a fost că pregătirea mea era pentru admiratorii mei online. Însă, asta nu însemna că nu trebuia să aplic ce învăţ şi în viaţa de zi cu zi. Asta am învăţat cu Lucky Studio.

  Toţi spun că banii nu te fac fericit, dar mie banii îmi oferă confortul necesar, ca atare, sunt fericită. Am preferat să mă leg doar de partea financiară de care profit la Lucky Studio, însă varietatea de oportunităţi de aici nu te va face să regreţi.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img