More
  AcasăLucky StudioExperienta in videochat la Lucky Studio imi aduce acum bonusuri saptamanale de...

  Experienta in videochat la Lucky Studio imi aduce acum bonusuri saptamanale de 3.600 lei

  Mie nu mi-au trebuit decat 3-4 ani de munca la Lucky Studio pentru a ajunge sa spun : “Da, acum am totul!”. De altfel, daca m-as fi angajat in alt loc care nu ar fi fost Lucky Studio, nici in ziua de azi n-aveam ce-mi doream, nici macar o amarata de masina pentru a ma plimba de ici-colo.

  Atat de prost platite sunt locurile de munca din Romania, ca nici o masina la mana a doua nu-ti permiti sa-ti cumperi. Ce zic eu masini… Ca abia reusesti sa traiesti din banii pe care ii castigi la joburile obisnuite din Romania. O duci de la o luna la alta, am fost acolo si stiu cum e.

  Eu stiu ca niciodata n-o sa mai duc lipsa de bani

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Diferenta dintre mine si alte iesence, sau chiar romance in general este ca eu n-o sa mai fiu niciodata acolo. Eu mi-am dorit din toata inima o alta viata, o alta situatie financiara, iar cand m-am angajat la Lucky Studio ca model de videochat am fost constienta in ce m-am bagat.

  Ca sa nu mai spun ca m-am si ambitionat cat am putut de tare sa fiu printre cele mai bune de la Lucky Studio, pentru a castiga cat mai multi bani, desigur. Stii cat mi-a fost platita ambitia asta? Mi-a fost platita cu varf si indesat. Acum nici nu ma vad fara jobul de la Lucky Studio Iasi.

  Desi, daca stai sa te gandesti, acum dupa 4 ani de la angajare am obtinut cam tot ce-am vrut de la viata si-as putea sa renunt. Dar de ce s-o fac? Imi strica banii in portofel sau ce? :))). Despre ce vorbim, mie locul de munca de la Lucky Studio imi aduce bonusuri saptamanale de 3.600 de lei.

  Am bonusuri mari pentru ca am castiguri din videochat de peste 6.000 lei saptamanal

  lucky studio videochat
  lucky studio videochat

  Asta imi aduce experienta si rabdarea. Poate o sa spui ca e mult timp sa lucrezi intr-un studio de videochat. Dar altii, care lucreaza si cate 10 ani in alte locuri si tot acelasi salariu il au, este mai bine? Eu, cel putin, am evoluat de la an la an ca model de videochat la Lucky Studio.

  Am inceput de la niste bonusuri de 300 de lei in fiecare saptamana, plus castiguri intre 200 si 300 de lei zilnic si-am ajuns sa castig in fiecare saptamana cate 6.000 de lei. Da, vezi bine, castig in fiecare saptamana cate o suma de 6.000 de lei din videochat la Lucky Studio. Iar pentru aceasta suma, mai primesc din partea studioului o suma de 3.600 de lei.

  Intr-o singura saptamana, am 9.600 de lei castiguri, in doar o saptamana. Tot ti se pare absurd sa lucrez la Lucky Studio si sa acumulez experienta in domeniul acesta? La inceput n-o sa castige nimeni atat, de aia pare greu de crezut, dar ia incearca sa lucrezi cat lucrez si eu si-o sa vezi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img