More
  AcasăPreziosaAcum ca am bani multi gratie jobului la Preziosa, nu m-as vedea...

  Acum ca am bani multi gratie jobului la Preziosa, nu m-as vedea facand altceva

  Atunci cand un anume ciclu al vietii se termina, incepe altul. La fel a fost si la terminarea liceului. Toti colegii se gandeau la viitor, la ce profesii o sa aiba, ce facultati o sa urmeze. Iar eu n-aveam nicio idee, aveam atatea in gand incat nu stiam cu ce sa incep. In mod surprinzator, am simplificat totul cu jobul de la Preziosa.

  Voiam ca pana la inceperea facultatii sa ma scutesc de anumite cheltuieli si m-am angajat. A fost un job de vara, initial. Voiam sa vad cum este sa platesc chiria de una singura, sa ma ocup de cumparaturi in casa, de cheltuielile la apa, la curent, facturi obisnuite pe care oricine le plateste.

  Cu Preziosa stiam ca n-o sa dau gres si m-am angajat imediat

  Si mai voiam sa vad daca in acest timp mai reusesc sa am timp si de distractii, dar si bani sa pot face asta. Am inceput direct cu jobul in videochat de la Preziosa, sa ma asigur ca nu dau gres. Pentru ca daca voiam sa platesc o chirie de una singura, nu aveam cum sa o fac din salariul minim de 1000 de lei.

  Sincer iti spun ca nu ma gandeam sa raman permanent la Preziosa, voiam doar sa lucrez pe timpul verii, sa pot merge la mare, sa ma distrez cu prietenii, sa am bani pentru mine dar si pentru responsabilitati. Cu un job obisnuit in Iasi as fi dat gres din prima, stiu sigur.

  Decat sa fi stat sa-mi plang de mila ca nu imi mai ajung banii, am inceput ca model de videochat la Preziosa si am inlaturat orice temere. Stiam de prin Iasi de acest studio si n-au fost probleme in gasirea acestui job, m-am angajat chiar din primele zile dupa interviu.

  N-am mai putut renunta la castigurile mari, mi-au placut prea tare!

  Insa cand am vazut lucrurile pe care mi le aduceau banii castigati aici, parca nu-mi mai venea sa renunt. Am vazut ca am mers si-n Mamaia si am cheltuit milioane, m-am distrat, am mers si prin Europa in acea vara, apoi am facut shopping si planuiam sa-mi iau chiar si o masina.

  Dadusem de gustul banilor la modul cel mai intens, ca nu ma asteptam sa castig intr-o singura saptamana chiar si 4000 de lei, cu tot cu bonusuri si premiile oferite de Preziosa Iasi.

  Mai spre sfarsitul verii am incercat cateva zile sa renunt la jobul de la Preziosa, asa cum era planul initial.

  Dar apoi mi-am zis: mai bine ma inscriu la facultate, dar raman si la Preziosa in acelasi timp, ca din ce alt job voi mai putea eu sa ma bucur de sumele acestea mari de bani cum am facut aici?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img