More
  AcasăHeyluxCrezi ca Heylux isi trateaza diferit angajatele? Nu, ca aici nu-s angajate,...

  Crezi ca Heylux isi trateaza diferit angajatele? Nu, ca aici nu-s angajate, ci sunt din familie!

  Diferenta dintre un loc de munca din Iasi si Heylux este ca, in primul rand, aici cand vine o fata ea nu se numeste angajata. Nu este tratata ca o angajata, nu i se vorbeste ca o angajata, nu este o angajata. Ea este ca si parte din familia pe care echipa de la Heylux a format-o de-a lungul anilor.

  Pentru tine poate sa nu para important acest aspect, dar pentru zecile de fete care lucreaza in acest studio este. Ele tocmai de asta s-au angajat ca modele de videochat aici, sa faca parte dintr-un colectiv, sa fie tratate ca atare, nu doar ca niste simple angajate.

  La Heylux fetele gasesc un colectiv unit si o atmosfera frumoasa

  Multe din aceste fete ori au mai lucrat in studiouri de videochat si nu le-a placut experienta, ori au fost angajate in alte locuri si n-au fost indeajuns de apreciate. Insa toate care vin aici (inclusiv eu), au ales Heylux pentru ca stiu ca pe langa banii multi pe care ii vor castiga, vor avea parte de liniste.

  Am vorbit cu foarte multe fete de la Heylux, colege de ale mele, si le-am intrebat de ce au plecat de la vechile studiouri sau de la vechile joburi. Majoritatea mi-au spus ca erau tratate ca si cum nu existau, ca si un obiect care “producea” bani si atat.

  Nu aveau liniste sau altceva, pentru ca erau stresate ca trebuie sa castige bani mereu. Dar la Heylux e altfel… aici fetele isi aleg singure camerele de munca si orele la care lucreaza. Au pauze si pot sa se opreasca atunci cand vor ele sa iasa la tigara, la cafea, la o barfa cu fetele.

  Beneficiez de cel mai frumos job din toata tara asta

  Aici toate-s prietenoase si n-ai sa vezi vreuna care sa nu-ti vorbeasca frumos sau care sa nu incerce sa te ajute. Eu ma simt ca acasa cand vin aici, nu ma simt ca la munca. Este atmosfera de asa natura, nu stiu sa explic… pur si simplu un aer de relaxare ma cuprinde cand vin aici.

  Astept la rand sa fiu machiata si apoi ma duc cu cafeaua la mine in camera si dau drumul la muzica mea preferata, in timp ce tastez asa ca acum. Si cele 7 ore trec in zbor iar sumele intre 400 si 2000 de lei pe care le castig zilnic continua sa apara.

  Nimeni nu ma streseaza, nimeni nu ma agita. Castig cat vreau, cand vreau si cum vreau la Heylux, de asta fetele vin aici, ca suntem toate tratate asa cum meritam.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img