More
  AcasăHeyluxCine crezi ca stie ca-s la Heylux, ca model de videochat? Nimeni!

  Cine crezi ca stie ca-s la Heylux, ca model de videochat? Nimeni!

  Videochatul e cel mai bun job din ziua de azi si stii care-i singurul motiv pentru care nu lucreaza deja toate romancele in acest domeniu? Pentru ca se tem sa nu afle lumea ca-s modele de videochat. Atat! Acesta e singurul motiv. Deci nu pentru ca nu ar vrea, nu le-ar placea sau altceva, ci pentru ca le pasa de parerea altora.

  Mie personal mi se pare deplasat sa nu fac ce simt fiindca s-ar putea sa ma judece altii, insa trecand peste asta, multe romance sau iesence nu stiu ca la unele studiouri te poti angaja si nu stie nici naiba unde lucrezi. De exemplu la Heylux Iasi.

  E cel mai bun studio de videochat din Iasi, cel mai renumit, si cu toate astea fetele tot se angajeaza aici cu sutele fiindca stiu ca pe cat de renumit e, pe atat de discret e cand vine vorba de modele.

  Daca vrei discretie in videochat, Heylux e singurul care te ajuta

  Mai sunt studiouri care zic ca au personal format numai din femei si te duci acolo si te trezesti ca e vrajeala. Dar la Heylux nu se intampla asa ceva. Acolo nu are acces nimeni daca nu este femeie. Numai femeile au acces la Heylux, atat. Pai daca au spus ca este un mediu exclusiv feminin, se tin de cuvant!

  Si sa zici ca poate au programatori sau oameni care repara calculatoarele care mai au niste probleme tehnice, dar nu stiu cum fac ei, eu niciodata nu vad urma de barbat in studio! Chiar daca sa zici ca poate au 1-2 barbati in echipa, desi nu cred.

  Eu vorbesc sincer, dupa cum vezi. Si spun cu toata sinceritatea ca e stupid sa nu te angajezi ca model de videochat daca tu chiar vrei asta, numai din cauza ca pot afla altii. Daca erau motive mai serioase ziceam si eu, dar asa… de ce nu cauti studiouri care iti pun la dispozitie toata discretia si gata?!

  Crezi ca fetele de aici castiga degeaba peste 600 lei zilnic? Castiga ca le place aici!

  Ca sunt, slava domnului! Heylux, Lucky Studio, Preziosa Iasi… ai de unde alege, trebuie doar sa vrei cu adevarat. Eu am fost model de videochat la Heylux si pe vremea cand locuiam cu ai mei, apoi m-am mutat singura cu iubitul meu si niciunul dintre acestia nu avea idee ca-s model de videochat la Heylux.

  Ca sa vezi cat de bine ma ajuta echipa de la Heylux sa tin secret acest lucru. Nu era neaparat sa tin secret, dar e dupa cum vrei tu. Daca vrei discretie, aia primesti la Heylux. Crezi ca degeaba castiga fetele cel putin 600 de lei zilnic aici?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img