More
  AcasăHeyluxCe ai alege la Heylux, 6000 lei lunar garantat sau banii la...

  Ce ai alege la Heylux, 6000 lei lunar garantat sau banii la zi?

  Sunt curioasa ce ar alege fetele in cazul unei angajari la Heylux: sa aiba in fiecare zi intre 400 si 2000 de lei, sau intr-o luna suma de 6000 de lei garantata? Oare care or fi preferintele femeilor in materie de bani, sau care sunt criteriile dupa care aleg? Chiar ma intreb, deoarece si eu sunt intr-o dilema.

  Am fost la interviu la Heylux Iasi zilele acestea si a ramas sa ma angajez, semnand contractul de angajare in videochat cu ei. O sa incep de maine sau poimaine, insa nu le-am spus inca dupa ce metoda vreau sa fiu platita. Sunt indecisa, oare cum e mai bine, sa primesc 6000 de lei garantat sau sa castig bani de pe comision?

  Cred ca pana la urma depinde de fiecare persoana in parte, dar n-ar strica sa aud cateva pareri si de la alte fete. Eu oricum m-am decis sa lucrez la Heylux ca model de videochat, nu e cale de intoarcere, insa vreau sa stiu sigur ca metoda de plata pe care o aleg e cea corecta.

  Ai alege comisionul, urmat de premii si bonusuri, sau salariul fix?

  In orice caz, daca nu mi-ar conveni, as putea sa schimb asta oricand, Heylux imi permite sa fac asta. La  interviu mi s-a explicat ca am dreptul sa aleg pentru mine, atata timp cat ma simt bine si-mi place.

  Pot alege camera de logare care imi place si o pot schimba oricand, pot sa fac un program de munca in asa fel incat sa-mi convina mie si il pot schimba si pe acela de la o zi la alta si multe alte lucruri. Cam orice la Heylux imi permite sa fiu libera sa aleg.

  Initial am zis ca voi alege cei 6000 de lei garantati. Ma gandeam asa: daca sunt incepatoare si am niste zile mai proaste si nu castig bani, ce fac? Si imi tot spuneam ca cei 6000 de lei ar fi perfecti pentru o incepatoare asa ca mine! In fond, unde mai primesti 6000 de lei in fiecare luna?

  E si asta o chestie… insa ma gandeam si la comision. E de la 50 pana la 80%, cu castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei, plus ca daca as lucra pe baza comisionului, mai primesc si bonusuri de pana la 9000 de lei la sfarsit de saptamana, si as avea sansa ca in fiecare zi sa am 2700 lei drept premiu daca am cel mai mare castig de pe tura mea. Tu ce zici, ce ai alege?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img