More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio – job-ul care îţi asigură succesul în bani

  Lucky Studio – job-ul care îţi asigură succesul în bani

  La recomandarea unei prietene şi colege de facultate din Iași, am mers într-o zi în vizită la Lucky Studio. După-amiază, după ce termina tura de lucru de 8 ore începută de dimineaţă. Cât timp am aşteptat – vreo 10-15 minute – am intrat în vorbă şi cu cele câteva fete pe care le-am văzut acolo. Şi am văzut doar fete şi femei, ceea ce mi-a plăcut – am aflat apoi că era politica Lucky Studio ca bărbaţii să nu aibă acces în clădire.

  Mi s-a părut destul de interesant, mai ales că vedeam că era o atmosferă de prietenie şi colegialitate. În primă fază când am ajuns am fost întrebată dacă am venit pentru un interviu, pe care cred că l-am şi trecut din cele câteva cuvinte pe care le-am schimbat cu cele ce erau acolo. De ce spun asta? Pentru că mai târziu, când m-am hotărât să mă angajez, interviul şi actele semnate au fost doar mici detalii. Eram de la bun început ca şi angajată în videochat.

  Cum mi-a asigurat Lucky Studio reuşita? Prin condiţiile extraordinare pe care le oferă. Un job la Lucky Studio nu îţi impune un program strict, ci dimpotrivă. Programul este unul super-flexibil, îţi alegi singură turele în care urmează să lucrezi sau zilele săptămânii în care poţi veni.

  La orice contract de muncă semnat – pentru că se lucrează 100% legal, cu contract de muncă – există bonusuri. Bonusurile constă în servicii şi condiţii oferite de Lucky Studio fiecărei fete ce se angajează ca model. Pentru a nu mai avea grija machiajului, se oferă servicii de make-up gratuit, zilnic. Transportul este de asemenea gratuit şi astfel nu îţi mai faci griji despre navetă sau cheltuieli pentru a ajunge până la studio şi înapoi. Şoferi – tot femei – te duc şi de aduc de la Lucky Studio şi înapoi în zilele în care lucrezi.

  Make-up, transport, fotografii pentru portofoliul de model şi chiar şi cursuri de limbi străine – engleză şi franceză – sunt oferite modelelor pentru a le ajuta să aibă câştiguri cât mai mari. Pentru că la Lucky Studio ţi se asigură toate condiţiile pentru reuşită, au inventat şi plata la zi ca să ai pe lângă libertatea de a alege programul şi camera unde lucrezi şi acea libertate de a pleca în fiecare zi cu câştigurile acasă.

  Plata şi bonusurile te motivează tot timpul să vrei să câştigi mai mult, condiţiile în care lucrezi sunt extraordinare, totul efectiv este făcut în aşa fel încât ai tot ceea ce e nevoie pentru reuşită. Chiar dacă job-ul este unul la care poţi renunţa oricând, nu văd cum ai putea să renunţi la lux, la libertatea asta de a alege, la siguranţa şi la condiţiile oferite. Mulţumesc Lucky Studio pentru şansa oferită!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img