More
  AcasăJob-ul meuLibertate şi siguranţă- mari avantaje de care te bucuri la Lucky Studio

  Libertate şi siguranţă- mari avantaje de care te bucuri la Lucky Studio

  Destul de recent – mai exact cu două luni în urmă – m-am angajat la cel mai mare studio de videochat din Iași. Este vorba despre Lucky Studio, un loc în care am găsit condiţii de lucru cum nu am mai găsit la niciun alt job. Pentru că am simțit imediat că este un mediu în care îmi sunt garantate siguranţa şi libertatea de a alege.

  Spun siguranţă pentru că la Lucky Studio lucrează doar fete şi femei şi nu te simţi incomodată de vreo prezenţă masculină – este chiar politica Lucky Studio încă de la înfiinţare – bărbaţii nu au acces. Tot legat de partea de siguranţă mai ai inclus şi transportul până la studio şi înapoi, cu maşinile şi şoferiţele Lucky Studio.

  Poate că unele dintre voi aveţi reţineri când vine vorba de angajare în videochat. Vă mărturisesc că la fel eram şi eu, în plus nu eram sigură că voi fi plătită. Lucky Studio mi-a făcut însă o surpriză! Din prima zi, de la prima tură lucrată, o invenţie de-a lor m-a asigurat că întotdeauna voi fi plătită la timp. Mai exact, la Lucky Studio poţi să încasezi ce ai câştigat în fiecare zi, chiar după ce ai terminat tura.

  Am spus că Lucky Studio oferă siguranţă dar şi libertate. Să vă spun acum cum stă treaba cu libertatea. Ştiţi cu toate că la majoritatea joburilor din Iași trebuie să respecţi un program zilnic. Multe fete nici nu se angajează din cauza asta, mai ales pe timpul facultăţii. La Lucky Studio, lucrurile stau cu totul altfel. Dacă te angajezi, ai libertatea de a-ţi face tu programul, de a alege zilele în care poţi veni să lucrezi şi una din cele 6 ture în care se lucrează. Aşa ai timp să mergi şi la facultate, la un alt job sau să ai grijă de copii – am colege care sunt şi mame.

  Tot legat de libertate – îţi alegi singură camera în care vei lucra. Toate camerele sunt decorate într-un lux desăvârşit. Azi poţi lucra într-un decor mai sobru, mai clasic, mâine îţi poţi alege o cameră mobilată în stil modern dar care păstrează acelaşi lux şi eleganţă.

  Nicăieri, la nici un alt loc de muncă din Iași, nu am găsit condiţiile, libertatea şi siguranţa pe care mi-o oferă Lucky Studio. Câştig mult mai bine decât oriunde altundeva am lucrat, de aceea vă recomand, fetelor, să încercaţi jobul de model de videochat la Lucky Studio. Eu zic că nu veţi regreta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img