More
  AcasăPreziosaBanii din videochat de la Preziosa sunt cei mai buni pentru mine

  Banii din videochat de la Preziosa sunt cei mai buni pentru mine

  Sincer, nici daca as vrea altundeva nu as pleca de la Preziosa indiferent de situatie, pentru ca nu conteaza unde vreau sau ce vreau, daca salariile sunt de tot rasul. Asta asa ca idee, insa eu nu vreau sa plec de la Preziosa, nu am motive sa o fac. E absurd, m-am angajat aici fiindca asta am vrut, logic, eu n-as putea sa lucrez intr-un mediu in care nu ma simt bine sau nu-mi place.

  Asta ar insemna sa-mi fac treaba in sila, fiindca nu este ceea ce mi-am dorit si nu este nimic mai rau decat acest lucru. Atunci cand te simti nevoita sa faci ceva anume si nu-ti place, se cam vede pe fata ta si nu-ti merge prea bine, dupa opinia mea. Consider ca unul din cele mai bune lucruri pe care poti sa le faci este sa-ti asumi.

  Iti asumi faptul ca VREI sa lucrezi la Preziosa, ca vrei sa fii model de videochat si imbratisezi acest lucru, si vei vedea ca toate castigurile mari in fiecare zi, toate acele sume peste 650-750 de lei pe care le castigi zilnic te vor face sa-ti dai seama ca se merita. Ajungi sa iubesti jobul in videochat la Preziosa si fara sa vrei, mai ales cand vezi sumele acelea de bani.

  Nici eu nu ma asteptam sa ma angajez la Preziosa, dar macar castig 1100 de lei zilnic acum

  Crezi ca eu m-am gandit dintotdeauna ca voi ajunge sa iubesc jobul de model de videochat la Preziosa? Nici macar nu ma gandeam ca o sa ajung sa lucrez aici, speram ca facultatea ma va ajuta sa am cariera dorita, dar de unde? Si uite daca lucrurile tot nu au functionat cum am vrut, asta nu inseamna ca trebuie sa ma lamentez acum.

  Inseamna ca trebuie sa ma ridic si sa fac altceva cu viata mea. Lucru pe care-l fac in prezent, eu chiar imi iubesc jobul in videochat Iasi Preziosa, pentru ca daca nu l-as iubi, n-as mai avea cum sa castig cate 1100 de lei in fiecare zi. Banutii mei, vezi bine, pentru ca astia-s banii pe care ii primesc la sfarsitul de tura de la Preziosa.

  Plata e si la zi la Preziosa, deci e si mai bine, mai bine decat atat nici ca se poate. Si stii ceva? Atunci cand iubesti ceea ce faci, te simti mai bine si trece timpul mai usor. Crezi ca are rost sa stai undeva unde nici nu-ti place si castigi si 2-3 leuti acolo in fiecare luna? La Preziosa castigi milioane si tot ajungi sa iubesti acest job in Iasi, crede-ma!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img