More
  AcasăHeyluxAs putea lucra in orice alt studio, dar aleg mereu Heylux si-ti...

  As putea lucra in orice alt studio, dar aleg mereu Heylux si-ti zic si de ce

  Studiouri nu sunt in ziua de azi? Of, of, pai s-a umplut Romania de studiouri de videochat, care mai de care! Dar asta nu inseamna ca daca sunt multe, toate sunt pe placul meu. Experienta mea in domeniu este undeva la peste 3 ani si am devenit foarte pretentioasa in alegerea studiourilor, de asta numai Heylux a ramas pe gustul meu.

  Si-as putea lucra in orice alt studio din tara asta, prin Bucuresti, pe oriunde. Dar eu prefer Iasi si Heylux de milioane de ori. Am lucrat si-n Bucuresti, dar genul acela de viata nu e pentru mine. Totul e agitat si confuz pentru mine in Bucuresti, insa Iasi e foarte frumos si plin de studenti, adica tineri de varsta mea.

  Am multe motive pentru care sa fiu model de videochat la Heylux

  job la heylux
  job la heylux

  E un oras pe placul meu, iubesc sa locuiesc aici, dar nu acesta e motivul pentru care aleg din toate studiourile sa lucrez la Heylux. De fapt, sunt mai multe motive pentru care Heylux este prima mea alegere. Uite, de exemplu, eu am fost mereu o adepta a studiourilor, nu mi-a placut munca de acasa.

  Si daca am ales mereu varianta studioului, am vrut sa am toate conditiile necesare. Pai cum crezi ca as fi putut lucra in studiouri unde curatenia nu era impecabila, serviciile nu erau cum trebuia, nici trainingul si alte lucruri necesare in videochat? Ori eu vreau sa lucrez cu cei mai buni!

  Uite, din acest punct de vedere, Heylux este no.1. Pentru ca aici sunt femei de serviciu care se ocupa de toata curatenia in camere si-n studio, avem trainerite care se ocupa de trainingul in videochat, decorul este splendid, camerele sunt dotate cu tot ce le trebuie, totul e performant si profi.

  Am tot ce-mi trebuie aici, de asta e Heylux asa cool

  job la heylux
  job la heylux

  Si mai mult de atat, sunt soferite care se ocupa de transportul tuturor fetelor dus-intors, pentru a fi in siguranta si pentru a ne scuti de cheltuieli. Iar acest lucru il ofera doar Heylux, sunt 100% sigura. Si Heylux s-ar putea opri aici, nu? Ca doar au deja ce le trebuie sa fie considerati buni.

  Dar mai sunt lucruri de spus… Cum ar fi bonusurile de angajare de pana la 13.000 lei cash, bonusurile saptamanale de pana la 6000 de lei, make-upul zilnic oferit modelelor, accesoriile, cursurile de limba engleza… Si lista inca nu s-a epuizat. Alaturi de toate aceste servicii, mai si castig zilnic intre 400 si 2000 de lei. Intelegi de ce aleg Heylux si nu altceva?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img