More
  AcasăHeyluxCum a fost prima mea zi la Heylux, ca model incepator de...

  Cum a fost prima mea zi la Heylux, ca model incepator de videochat

  Pe parcursul lunilor, poate o sa uit multe lucruri sau detalii, dar cat voi exista n-o sa uit niciodata prima mea zi de videochat la Heylux. Poate nu stiu cum o sa se termine lucrurile niciodata, dar mereu o sa-mi amintesc cum am inceput experienta mea in acest studio de videochat din Iasi.

  Fiecare experienta in viata are ceva unic, pana la urma, dar experienta de la Heylux m-a marcat intr-un mod pe care nu-l pot explica in cuvinte. De multe ori am incercat sa caut comparatie intre prima mea zi de la Heylux si alte lucruri bune care mi s-au intamplat in viata, dar n-am reusit.

  Prima zi la Heylux mi-a dat multa incredere in mine

  Ideea e ca prima mea zi a fost unica, n-am putut sa o compar cu nimic. Tot acea zi a fost si ziua in care eu am inceput sa ma schimb ca persoana, sa incep usor, usor sa devin domnisoara in toata firea.

  Deja facusem sedintele foto care trebuiau pentru angajare si tot ce fusese necesar, tot ce mai trebuia era sa incep munca in prima mea zi. Formalitatile oricum n-au fost cine stie ce, ca m-am angajat cu un buletin si dupa aceea au urmat sedintele foto si make-upul si cam atat.

  A fost relativ simplu sa ma angajez ca model de videochat la Heylux Iasi. Eu aveam emotii pentru prima mea zi, pentru cum va fi. Desi Heylux imi pusese la dispozitie accesorii si tot ce imi trebuia, eu mi-am luat cateva rochite de la mine de acasa.

  Voiam sa ma simt in largul meu, cu hainutele mele. M-am imbracat intr-o rochita alba, frumoasa, de zici ca eram printesica. Mi-am lasat parul lung pe spate si apoi am mers la machiaj, ca Heylux dispune de make-up artiste care se ocupa cu machiatul modelelor.

  Pregatita de prima mea zi, am mers direct in camera aleasa de mine. Inainte de asta, mi se explicasera toate detaliile, dar eu nu reuseam sa fiu atenta. Tot ce voiam era sa vad cum e videochatul, cum o sa ma descurc.

  Chiar si ca incepatoare am castigat 300 de lei, nici eu nu stiu cum!

  Siiii… m-am logat. Pentru cateva minute, niciun admirator online nu intrase pa pagina mea. Am fost putin dezamagita, am zis ca poate nu e de mine acest job. Dar dupa vreo 5 minute, cam asa, aparusera vreo 20 de admiratori online pe pagina. UAAAAU!

  Am ramas uluita, nu-mi venea sa cred ca atatia admiratori m-ar alege pe mine. Incepusem sa intru in vorba cu unul din ei, apoi altul incerca sa-mi spuna cat de frumoasa sunt, ce rochita frumoasa am…oh, cate complimente. Nu faceam fata.

  Cand am vazut cat de usor e, m-am relaxat imediat si am inceput sa intru in vorba cu ei. Din una in alta, am observat ca trecusera deja 7 ore si se terminase timpul meu online. Efectiv nu-mi dadusem seama cum trecusera orele, cei de la studio m-au anuntat :)))

  Dar mi-au zis ca daca voiam sa mai stau, trebuia sa mai stau. Insa a fost de ajuns pentru prima zi. Si am castigat si 150 de dolari pe care i-am impartit cu studioul. Deci vreo 300 de lei ai mei, cam asa :X cat de tare, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img