More
  AcasăHeyluxLa Heylux lucrez 8 ore si am 120 de dolari zilnic!

  La Heylux lucrez 8 ore si am 120 de dolari zilnic!

  L-am gaaaaasiiiiiiiit, l-am gasiiiiit! :X:X :))) O sa spui ca-s nebuna, ca vorbesc pe aici in dodii, fara sens. Dar sunt doar fericita ca mi-am gasit un job in Iasi pe placul meu, jobul de la Heylux, care nu putea fi mai perfect decat este deja. Si cat m-am chinuit eu sa-mi gasesc un loc de munca decent, in sfarsit l-am gasit.

  Daca ar fi sa vorbesc numai din punctul de vedere al programului de la Heylux Iasi, este deja perfect. Videochatul aici este super benefic, iar tu o sa spui ca videochatul oricum este asa, insa nu stii conditiile de la Heylux. De exemplu, aici programul de munca este de 8 ore pe zi, dar nici macar nu lucrez 8 ore!

  In 8 ore de videochat fac o multime de bani

  Din aceste ore, 8 ore stau online si vorbesc cu membrii de pe site-urile de videochat si 50 de minute sunt ale mele, pentru relaxare. Pot face tot ce doresc in aceste minute, sunt menite pentru relaxarea si placerea mea. Iar partea importanta este ca pot sa-mi iau aceasta pauza oricand doresc in timpul programului, nu mi se impune nimic.

  De fapt, in general nu mi se impune mie nimic la Heylux Iasi, sunt absolut libera sa iau decizii pentru mine si sa fac asa cum mi se pare mie mai bine de cuviinta. Prin asta, vreau sa spun ca pot face absolut orice la studio, fara restrictii. Pot sa ma imbrac cum vreau, sa vorbesc cum vreau, sa lucrez cand vreau…

  Totul e cum vreau: turele mele de munca, zilele in care lucrez, metoda de plata, totul. Important este sa fiu prezenta, pentru ca prezenta mea imi aduce banii. Si daca tot am spus mai spus ca jobul de la Heylux este perfect, sa-ti explic si de ce.

  Program flexibil si multe castiguri. Perfect!

  Am spus deja un motiv, programul flexibil de munca. Dar ce ai spune daca, avand acest program de munca flexibil si super, tot ai castiga zilnic de la 100 si pana la 500 de dolari? Ca eu asa castig. De cele mai multe ori castig cate 120 de dolari ai mei, dar sunt zile in care am si mai mult.

  Si munca pentru acest job e… pe bune, e vorbitul online. Ti-am zis, am gasit locul de munca ideal pentru o fata ca mine. Sa stau degeaba, sa zambesc si sa ma folosesc de calitatile mele pentru a castiga mai mult de 400 de lei in 7 ore lucrate zilnic. Cool!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img