More
  AcasăHeyluxLa Heylux, sunt mai implinita financiar ca oricand!

  La Heylux, sunt mai implinita financiar ca oricand!

  Oricat as incerca, nu gasesc termen de comparatie intre jobul de la Heylux si locurile de munca anterioare. Momentul in care am devenit model de videochat la Heylux a insemnat momentul in care viata mea a capatat culoare si sens, ca panaa atunci traiam doar in culori intunecate.

  Nu eram optimista, nu vedeam un viitor in fata ochilor mei, nu speram la nimic bun, pur si simplu ma resemnam cu ce primeam de la viata. Pana mi-am dat seama ca nu trebuie sa astept sa-mi ofere viata ceva, ci trebuie sa-mi iau de una singura. Nimeni nu-ti da o viata frumoasa si nici nu tine de noroc, asta ti-o faci tu singurica.

  Heylux mi-a schimbat viata in bine

  Daca asteptam ca viata mea sa se schimbe, asteptam mult si bine, parerea mea. Asa ca m-am trezit la realitate si am luat masuri, m-am interesat de cateva joburi si oportunitati, iar cea mai potrivita pentru mine mi s-a parut angajarea la Heylux Iasi.

  Pentru ca si programul mi-a placut din prima, fiind flexibil si putand sa-l schimb la orice ora din zi, in cazul in care am alte prioritati. Este vorba si de putine ore de munca, iar in aceste ore trebuie sa stau online pe niste site-uri de videochat, pe care tot ce fac este sa socializez in mare parte. Asadar, este si un job super usor pentru o femeie ca mine.

  Sunt o persoana mai lenesa, recunosc, nu mi-ar fi placut un job pentru care sa ma dau peste cap sau la care sa muncesc exagerat, asa ca Heylux mi-a facut cu ochiul din prima din acest punct de vedere. Apoi am vizualizat si oferta lor financiara, care m-a lasat fara aer imediat.

  Jobul la Heylux e plin de avantaje wow

  “intre 400 si 2000 de lei zilnic”, au zis ei. “bonusuri intre 60 si 3000 de lei in fiecare duminica”, au zis ei. Si uite ca tot ce au zis asa a fost. Nu mi-a trebuit mult sa vad ca este adevarat tot ce acestia au promis pe site-ul lor de prezentare. Cateva zile de videochat la Heylux mi-au aratat ca am facut alegerea buna.

  Prima mea zi la Heylux a insemnat prima zi in care am inceput sa-mi schimb viata in bine. Sute de lei zilnic, iesiri in oras, vacante oricand imi pofteste inima, distractii peste distractii, placeri la orice ora, orice mi-a poftit inimioara am avut din primul moment in care m-am angajat aici. Are sens viata mea, in sfarsit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img