More
  AcasăLucky StudioLucky Studio e cel care a lansat si Heylux si Preziosa Iasi!

  Lucky Studio e cel care a lansat si Heylux si Preziosa Iasi!

  In caz ca nu stiai, cele mai bune studiouri din Iasi sunt lansate de catre aceleasi femei de succes. Au inceput cu Lucky Studio acum mai bine de 9 ani, apoi au continuat cu Heylux si Preziosa, care sunt cunoscute in tot Iasiul. Fetele adora aceste studiouri in special pentru ca le scutesc de multe cheltuieli, cum ar fi transportul si cazarea.

  Sunt foarte multe fete si din comune de langa Iasi si iubesc faptul ca au masini din partea studioului care merg dupa ele sa le aduca la munca si apoi le duc inapoi acasa. Cine nu ar vrea asta, nu? Iar cazarea gratuita e la fel de bine primita, pentru ca-s multe fete care nu mai vor sa locuiasca cu parintii si Lucky Studio le ofera aceasta alternativa.

  Lucky Studio ma scuteste de MUUULTE cheltuieli si iubesc asta

  Sau pur si simplu nu vor sa plateasca chirie pentru cateva luni, iar Lucky Studio este dispus sa le ajute cu asta. Din aceste puncte de vedere, este evident de ce iesencele s-au atasat de aceste studiouri. Desi sunt toate conduse de aceeasi echipa, insa, nu toate au acelasi sistem, ca sa zic asa.

  Lucky Studio este mai mult pentru fete mai timide si prietenoase, care incep pentru prima data ca modele de videochat. Totul e roz, cu tapet cu chipuri prietenoase si zambete la Lucky Studio Iasi. Heylux, in schimb, se bazeaza pe foarte mult rafinament, pe stralucire, pe decor marca Gucci, Dior, Versace sau Armani.

  Preziosa este ultimul lansat, care se bazeaza tot pe lux, insa deja la un nivel mai ridicat. Este mai serios, mai pentru fetele care au deja experienta. Insa asta nu conteaza, pentru ca daca ai curaj, te poti angaja unde vrei, ai cata libertate vrei la Lucky Studio.

  Ma bucur ca pot pastra cei 500-600 lei castigati zilnic pentru mine, ca studioul imi plateste toate cheltuielile

  Poti alege un program pe placul tau, poti lucra in ce zile iti doresti si castigurile sunt pe masura: pana la 1200 de lei intr-o singura zi. Majoritatea fetelor au peste 500 de lei, iar cele cu mai multa experienta depasesc chiar si 1200 de lei in cele 8 ore de videochat la Lucky Studio.

  Mai sunt multe lucruri pentru care Lucky Studio si celelalte doua studiouri sunt atat de adorate. Spre exemplu, e vorba de machiaj, pentru care o fata plateste in mod normal 100-150 de lei, iar la Lucky Studio este gratuit in fiecare zi, la fel si sedintele foto si video, iar la cateva luni sedintele de infrumusetare la cele mai bune saloane din Iasi.

  Crezi ca nu-s destule motive sa iubesti acest job?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img