More
  AcasăHeyluxViata de studenta in Iasi e mai frumoasa cand am bani de...

  Viata de studenta in Iasi e mai frumoasa cand am bani de la Heylux

  Iasiul este un oras foarte frumos si desi nu e mare in comparatie cu altele, multi vor sa locuiasca aici, desi uneori e mai scump. Pentru studenti, de exemplu, viata in Iasi poate fi scumpa, daca pui in calcul toate cheltuielile avute. Si-oricum majoritatea studentilor nu-s din Iasi, asta inseamna ca stau cu chirie sau la camine, ca si mine.

  Eu tot in chirie stau si daca nu castigam destui bani la Heylux Iasi, nu ma descurcam la fel de bine, asta pentru ca e greu sa te axezi si pe studentie si pe cheltuieli. Mai ales daca n-ai pe cineva care sa te sustina cu banii, iar eu n-aveam. Deci, concluzia este ca-mi trebuia job.

  Am timp si de job si de cursuri de cand lucrez la Heylux

  Jobul in Iasi imi ocupa mai tot timpul si n-aveam timp de facultate si tot asa. Daca pana si un job full-time este platit prost, imagineaza-ti ca unul part-time e si mai prost platit, si-oricum nu-mi acoperea toate cheltuielile. Asadar, am ales unul full-time.

  In lunile acelea a fost Bye Bye facultate, pentru ca n-aveam cum sa merg si la cursuri si sa castig si bani cat sa ma intretin. Solutia in aces caz a fost, dupa cum am zis, locul de munca de la Heylux Iasi. Nimic mai simplu decat atat: un job in videochat datorita caruia cheltuielile nu mai sunt o problema pentru mine.

  Ba chiar mai mult, cheltuielile sunt de acum pentru mine ceva… de care nu-mi prea pasa, sincer, pentru ca in cateva zile castig bani la Heylux cat sa ma ocup de toate. Si de chirie si de facturi, de toate cele, asadar nu mai este interesul meu principal sa ma ocup de acestea.

  Cu 7.150 lei castigati lunar imi permit o viata la care altele doar viseaza

  Interesul meu este facultatea, cu care Heylux ma ajuta. Pentru ca am revenit la cursuri datorita acestui loc de munca in Iasi. Cum? Orele de munca la Heylux sunt 8 ore pe zi, sau uneori mai putine si aleg eu zilele in care lucrez. Asadar, eu am ales zilele in care n-am cursuri la facultate si m-am scos.

  Asa, castig si bani cat sa ma distrez si am si siguranta ca imi fac un viitor frumos pentru ca o sa-mi continui studiile, care-s importante pentru mine. Plus de asta, cu cei 7.150 de lei castigati lunar la Heylux parca mi-e mai usor sa platesc si taxele la facultate. Glumesc. MI-E EXTREM DE USOR :))) :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img