More
  AcasăHeyluxDe ce castig tot mai mult din videochat la Heylux

  De ce castig tot mai mult din videochat la Heylux

  Doar pentru ca DEJA se castiga foarte multi bani la Heylux, indiferent de modelul de videochat, asta nu inseamna ca nu pot castiga chiar si mai mult. Este ceva normal ca eu sa evoluez, odata cu studioul de videochat in care lucrez. In cazul de fata, studioul este Heylux si nu este o intamplare ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi.

  Fiindca Heylux este creat de echipa femeilor de la Lucky Studio, nu este o mare mirare ca Heylux este printre cei mai buni, pentru ca acestia activeaza de mai bine de 8 ani. In acesti ani, au avut timp sa vada cum trebuie sa fie videochatul si sa devina profesionisti, zic eu.

  Heylux este printre primele studiouri de videochat care au castigat aceste premii

  job in iasi
  job in iasi

  Tot in acesti ani Heylux a castigat zeci de premii internationale, care i-au recunoscut profesionalismului si care i-au adus un renume printre romancele de pretutindeni. Eu, ca model de videochat, dar si oricare alta fata de aici, ne bucuram de acest lucru, pentru ca premiile aduc dupa sine si alte avantaje.

  Cu cat Heylux este mai bun, cu atat mai tare ma bucur de conditii excelente de munca si beneficii. Serviciile gratis sunt tot mai multe in acest studio si acestea ma motiveaza sa castig mai mult. Totodata, cu recunosterea meritelor celor de la Heylux se maresc si bonusurile constant, dar si castigurile zilnice.

  Inainte se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic si acum se castiga intre 400 si 2000 de lei in fiecare zi. Este o crestere imensa, pentru ca eu decid sa evoluez, la fel si celelalte fete. Iar studioul ne ajuta punandu-ne la dispozitie sedinte de infrumusetare, sedinte de make-up zilnice, sedinte foto si video, training si chiar si cursuri de limba engleza.

  Am tot ce-mi trebuie la studio pentru a castiga bani si a ma simti bine

  job in iasi
  job in iasi

  Tot mai crezi ca e greu sa am tot mai multi bani pe zi ce trece la Heylux? Mie mi s-ar parea ciudat daca nu as avea bani tot mai multi, ar insemna ca nu-mi fac treaba bine. Din fericire pentru mine, fetele de la Heylux se ocupa sa imi fac treaba in asa fel incat sa castig multi bani, pentru ca-mi ofera mult suport.

  Tot ce trebuie eu sa fac la Heylux este sa stiu sa ma bucur de toate serviciile si avantajele oferite de acest loc de munca in Iasi. Crezi ca mi-e greu? Niciodata nu mi-a fost greu sa am castiguri mai mari de 400 de lei in fiecare zi in care lucrez la studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img