More
  AcasăHeyluxDin bonusurile din videochat la Heylux mi-am amenajat casa cu cele mai...

  Din bonusurile din videochat la Heylux mi-am amenajat casa cu cele mai scumpe lucruri

  Pana sa am bani, nu mi-am dat seama cat de mult conteaza sa fiu inconjurata de un decor frumos al casei, cat de important e sa am lucruri frumoase in casa. Cand m-am mutat in aceasta casa, cumparasem lucruri ieftine, sa fie acolo, nu m-a interesat prea tare sa dau bani, ca nici n-aveam de unde, ca n-am lucrat mereu la Heylux.

  Si nu stiam eu de ce mereu aveam o stare naspa, de neliniste, fara chef de nimic. Pai daca interiorul casei mele nu arata bine, cum sa nu fiu asa? Abia cu banii castigati la Heylux am putut sa fac niste schimbari in casa si mi-am dat seama cat de mult poate conta sa am un design mai aparte al casei.

  Mi-am luat produse in casa de vreo 8000 de lei

  Mi-am cumparat mobilier Mobexpert, canapele din piele, mi-am pus tapet, mi-am luat cele mai frumoase si fine covoare, am dat o vopsea vesela pe pereti, si am adaugat fel si fel de lucrusoare care au infrumusetat restul decorului. In total, aceste lucruri m-au costat vreo 8000 de lei.

  Mda, 8000 de lei, bani pe care nu i-as fi avut nici daca munceam luni intregi. Dar, ca model de videochat la Heylux, banii acestia au fost numai din bonusuri. Deci, da, castig mult la Heylux. Cam mult :))) Daca am dat vreo 80 de milioane numai din bonusurile castigate pentru a decora casa.

  Si m-am inspirat de decorurile de la Heylux. Camerele de logare de la Heylux sunt toate foarte luxoase, foarte frumoase si normal ca am vrut asta si acasa, unde locuiesc zi de zi. Am luat modelul mobilierelor de la Heylux, si mi-au spus ei de unde au cumparat toate piesele acelea superbe.

  E usor sa am banii astia fiindca fac multi bani din videochat la Heylux

  Am vazut cu ocazia asta si ca femeile de la Heylux au investit mult in decorul de la studio, ca eu am cumparat numai cateva chestii si-am dat o multime de bani, dapai cei de la Heylux care au dat bani pe candelabre Swarovski? Se vede ca pentru ei conteaza mult ca fetele sa se simta ca acasa aici.

  Ideea este ca banii acestia nu au aparut greu, n-am stat sa-i strang cu lunile. Pentru ca bonusurile de la Heylux sunt saptamanale si incep de la 60 si pana la 9000 de lei. Adica, cu cat castig eu mai mult, cu atat e si bonusul mai mare. Iar daca veniturile mele de la Heylux sunt peste 4000 de lei, bonusurile sunt si ele peste 2000 de lei. Astfel, banii aceia i-am castigat usor, nici n-am simtit ca i-am cheltuit.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img