More
  AcasăPreziosaM-am angajat la Preziosa ca model de videochat si asta e secretul...

  M-am angajat la Preziosa ca model de videochat si asta e secretul meu

  Astazi se implinesc vreo 2 ani si jumatate de cand sunt model de videochat la Preziosa si  desi lucrez de atata timp aici, nimeni nu stie inca asta. Si nu locuiesc singura, locuiesc cu niste prieteni de familie, dar niciodata n-au reusit sa afle de jobul meu, iar eu nici ca le-am spus.

  Dar nu numai lor nu le-am spus… nu am spus nici prietenelor apropiate, nici familiei in sine, nimanui. Ete, asa am considerat eu de cuviinta sa fac, sa ma angajez ca model de videochat la Preziosa si sa nu spun nimanui, sa-mi vad de treaba mea.

  Castig multi bani si pastrez secretul cu videochatul

  Si-s multe fete care procedeaza ca mine, care prefera sa isi vada de treaba lor si sa nu spuna nimanui de videochat, nici macar iubitilor. Daca ma intrebi pe mine de ce n-am spus inca de jobul meu nimanui, e simplu. Pentru ca oamenii nu sunt de incredere, sunt putin ipocriti.

  Chiar si din familie, da. Desi am o familie si niste prieteni minunati, eu mereu am fost mai restransa in a avea incredere totala in oameni. Dovada este ca pana acum mi-a mers bine si nimic rau nu s-a intamplat. Imagineaza-ti daca incepeam sa le povestesc tuturor.

  Pai initial ar fi comentat si m-ar fi judecat, cu siguranta, apoi ar fi inceput sa aiba nevoie de mine. Nevoie in ce sens? Eh, pai sa stie ca am castiguri intre 1000 si 2500 de dolari la FIECARE DOUA saptamani, as zice si eu ca ar avea nevoie. Si STIUUU ca unii oameni spun: asuma-ti ce faci, cine te iubeste, te accepta, bla bla.

  Prefer sa ma bucur de videochatul la Preziosa de una singura!

  Si asa e normal, sa te accepte si sa te sustina. Probabil si cunoscutii mei mi-ar fi spus la fel, ca ei ma sustin. Normal, doar te faci prieten cu dracul pana treci podul, nu? De ce ar fi spus ca nu ma sustin? Existau doua variante: ori sa ma judece, ori sa spuna ca ma sustin, dar sa n-o faca de fapt.

  Ti-am zis, oamenii au tendinta asta de a fi oportunisti si n-o fac din rautate. N-am zis ca-s rai, doar ca daca ar auzi ca am pana la 2500 dolari castiguri in doua saptamani de videochat la Preziosa, ar incepe cu: nu-mi faci si mie cinste, nu-mi imprumuti si mie atat, nu-mi dai si mie atat?

  Ca ei ar spune ca au un salariu de 1200 de lei si eu am mai mult si e normal sa cotizez eu, doar sunt prietena buna. Esti de acord ca asa ar zice? Ei, de aia videochatul la Preziosa e secretul meu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img