More
  AcasăLucky StudioHai sa-ti spun ce servicii gratis ai ca model de videochat la...

  Hai sa-ti spun ce servicii gratis ai ca model de videochat la Lucky Studio!

  Cele mai multe si bune servicii gratis oferite in videochat sunt, fara nicio indoiala, cele de la Lucky Studio. Spun asta, o s-o spun si in viitor si o sa sustin ideea cu cea mai mare tarie, pentru ca sunt 100% ca in studiourile din tara nu mai exista conditii precum cele de la Lucky Studio.

  Cat cheltuie acest studio pentru modelele sale…n-ai idee. Zici ca suntem regine, nu alta! Vrei sa stii de ce sunt asa de sigura de spusele mele? Pentru ca am cunostinte, prietene, sunt forumuri pe net, poti vedea peste tot cum e in alte studiouri. Chiar si pe site-urile lor poti vedea, ca toti prezinta beneficiile jobului pe site.

  Ceea ce Lucky Studio ofera ca studio de videochat e unic:

  job lucky studio iasi
  job lucky studio iasi

  Si pe niciun site nu am vazut sa ofere:

  • Transport gratuit in fiecare zi, dus-intors, indiferent din ce zona a Iasiului as trai
  • Sedinte de machiaj gratis inainte de a intra pe tura de munca, in fiecare zi in care lucrez
  • Cursuri de limba engleza si franceza (majoritatea studiourilor cer asta ca o conditie a angajarii, nici nu te baga in seama daca nu stii engleza, Lucky Studio in schimb e diferit)
  • Training specializat in videochat (aici, desi majoritatea spun ca ofera training, mi s-a spus de multe ori ca sunt studiouri unde te angajezi si te lasa sa te descurci pur si simplu, sau ca trainingul acela specializat consta intr-o sedinta de 30 de minute). NU! La Lucky Studio trainingul poate dura si peste o luna, pana modelul e pregatit. Nu conteaza cat se cheltuie pentru asta. Studioul plateste oricat pentru a ajuta.
  • Accesorii pentru videochat (pe care nimeni nu le mai ofera)
  • CAZARE gratis in primele 2 luni, iar dupa 100 de euro chiria in vila de la Lucky Studio. Eu zic ca asta e unul din cele mai misto lucruri oferite de jobul de la Lucky Studio.
  • Bonusuri de angajare de pana la 13.000 lei cash
  • Bonusuri saptamanale pana la 9000 de leeeei :O, plus 250 de lei la interviu.
  job lucky studio iasi
  job lucky studio iasi

  Siiiii crede-ma ca mai pot continua asa pana adorm aici.., e nebunie cate lucruri ofera Lucky Studio, lucruri pe care le ofera cu drag, nu e nimeni obligat sa ajute atat de mult. Dar, fiindca echipa de la Lucky Studio este exclusiv feminina, ele inteleg care sunt nevoile femeilor in general, asa ca normal ca e super aici!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img