More
  AcasăPreziosaCe ofera Preziosa Iasi si alte studiouri nu?

  Ce ofera Preziosa Iasi si alte studiouri nu?

  Da chiar… te-ai intrebat vreodata… de ce in unele studiouri de videochat merge treaba mai bine si-n altele nu? Ca si eu m-am intrebat de n ori de ce unele fete castiga mai mult la unele studiouri, ce treaba ar avea studioul cu munca in sine de model de videochat. Eh, uite ca are, in mod surprinzator, si-ti voi spune si ce are Preziosa in plus fata de alte studiouri, daca tot sunt model aici.

  Fiind aici aproape zilnic, mi-e mai usor sa vorbesc de un studio de videochat pe care il cunosc personal, unde lucrez, pentru ca vad cu ochii mei. Asa, din auzite sau de pe net, toate studiourile sunt lapte si miere, da’ de unde. N-ai idee cate lucruri se ascund in spatele anumitor studiouri, d-aia e mai bine sa mergi mereu la studiouri profesioniste cand vrei sa lucrezi in acest domeniu.

  Bineinteles, acesta este doar sfatul meu, tu poti face cum vrei in acest caz, dar eu nu vorbesc degeaba aici, ti-o spun ca de la fata la fata, pentru ca eu n-as vrea sa aud ca sunt fete ca si mine care poate sufera pe cine stie unde… iar acum, sa revin la ce voiam sa-ti spun, o sa-ti explic ce are Preziosa si alte studiouri nu au.

  1. In primul si-n primul rand, Preziosa are PROMISIUNI pe care si le RESPECTA. Nu stiu daca intelegi ce vreau sau spun, insa poate ai vazut pe net tot felul de bloguri si reclame la anumite studiouri si daca te uiti atent, toate promit marea cu sarea. Bonusuri de angajare, bonusuri de fidelitate, toate nebuniile…

  La Preziosa se gasesc lucruri pe care fetele nu le-ar mai gasi la niciun studio

  Si ajungi acolo sa constati ca nimic din ce s-a promis acolo pe site nu e valabil. Ce, crezi ca nu-s patita? Pai am fost la cateva interviuri inainte sa vin la Preziosa. Unele promiteau transport gratuit, altele 1000 de dolari bonus de angajare si la interviu mi-au spus ca vezi, Doamne, acel bonus de angajare se primeste daca indeplinesc nu stiu ce conditii absurde, dupa vreo 6 luni=))

  Pai ori e bonus de angajare, ori nu e?

  1. In al doilea rand, la Preziosa transportul ESTE GRATUIT, nu e doar o promisiune, make-upul e la fel de GRATUIT, si se intampla in fiecare zi, pentru fiecare fata care vine pe tura. Cazarea e si ea gratuita in primele luni, iar aceste lucruri sunt cat se poate de reale.

  Ca sa nu mai zic ca daca mai adaug aici si bonusurile saptamanale de pana la 7200 de lei care-s REALE, bonusurile de angajare de pana la cateva mii de dolari pe care LE PRIMESTI LA INCEPUT, nu dupa 6 luni, iar castigurile ZILNICE, care evident ajung si la 2000 de lei dupa 8 ore de videochat.

  Eh, acum e mai clar de ce la Preziosa se castiga mai mult?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img