More
  AcasăHeyluxLocul de munca de la Heylux este sprijinul de care am nevoie

  Locul de munca de la Heylux este sprijinul de care am nevoie

  Am ajuns sa cred ca este foarte greu in ziua de azi pentru o persoana sa-si gaseasca un job stabil, care sa ii ofere siguranta in permanenta, mai ales femeilor din tara. Orice job poate sa aiba un sfarsit la un moment dat, si chiar daca nu ar avea, acela probabil n-ar fi indeajuns de multumitor oricum. Eu mereu imi faceam griji ca nu stiu ce-o sa se intample cu mine, dar apoi m-am angajat la Heylux.

  Mi-era din ce in ce mai greu sa ma gandesc ca poate luna viitoare raman fara job sau fara bani si n-o sa am din ce plati chiria, ca o sa raman pe strazi sau mai rau. Poate pare ca exagerez, dar  a devenit un fapt real in Romania, nu este o exagerare. Multa lume are gandurile astea, iar eu voiam sa nu mai fac parte din asa ceva.

  Atunci am ales Heylux ca n-aveam alta solutie, dar ma bucur

  M-am angajat ca model de videochat la Heylux Iasi ca alta solutie n-aveam, dar asta nu inseamna ca a fost o decizie gresita. Decat sa stau mereu cu gandul ca este ceva ce poate merge prost si o sa ajung intr-o situatie naspa, mai bine sunt preventiva.

  Macar cu jobul de la Heylux stiu ca orice s-ar intampla, niciodata n-o sa ajung sa n-am bani sau o s-o duc rau. Pentru ca veniturile lunare pe care le am din acest job in videochat depind mai mult de mine. Nu mai e teama aia ca firma poate sa aiba scaderi, sa reduca din salarii sau chiar sa dea faliment.

  Stiu ca atata timp cat o sa lucrez la Heylux, o sa am bani. Reduceri n-o sa fie si nici probleme, pentru ca eu imi fac castigurile cu manuta mea la Heylux, nimeni altcineva. Eu sunt cea care in fiecare zi are sansa sa aiba in portofel sume de la 400 si pana la 2000 de lei din videochat si sunt mega fericita!

  Videochatul imi ofera multa stabilitate financiara

  De cand fac asta, crede-ma ca n-a mai fost zi in care sa ma ingrijorez, pentru ca efectiv nu mai am de ce. Grijile mele se refereau in mare parte la bani, dar daca eu imi vad de treaba si merg la Heylux si castig bani, de ce sa-mi mai fac griji in privinta asta?

  Am spus: atata timp cat o sa fiu model de videochat la Heylux, o sa am stabilitate mereu, castiguri in fiecare zi si liniste. Temeri ca n-am din ce plati chiria nici nu exista. Lucrez la Heylux pentru ce perioada vreau eu si asta imi da multa liniste, nu stiu daca intelegi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img