More
  AcasăHeyluxHeylux mi-a oferit o cale mai usoara de-a trai cu acest job...

  Heylux mi-a oferit o cale mai usoara de-a trai cu acest job in videochat

   

  Cea mai buna concluzie la care as fi putut ajunge vreodata este aceea ca n-am nevoie de altceva decat un job in videochat la Heylux si gata. M-am saturat sa ma tot chinui pe asa zisa “munca cinstita” de 2 lei. Si cine zice ca videochatul la Heylux nu e munca cinstita?

  Doar pentru ca se gasesc cativa comentatori, asta face din videochat o munca necinstita? Crede-ma, in comparatie cu ce fac altii, jobul de la Heylux este de milioane de ori mai cinstit. De fapt, nici n-am sa fac comparatie cu ceva, ca mi se pare absurd. Ce poate fi necinstit la a sta in fata unei camera de filmat a unui pc?

  Crezi ca la Heylux jobul in videochat nu e cinstit? E cel mai cinstit!

  E ca si statul pe net, pe Facebook cu prietenii, socializatul din ziua de azi. Nu totul are loc pe net? Ei, la fel si videochatul la Heylux. Asa ca n-am sa mai incerc sa justific acest job, sau sa spun ca e corect si cinstit, pentru ca persoanele care au de stiut asta, stiu.

  In ziua de azi, am constatat ca un job in videochat precum cel de la Heylux e singura solutie pentru un trai cat de cat decent, pentru o viata frumoasa. In rest, toate-s minciuni, abureli. Cum naiba sa traiesc eu din 1200 de lei pe luna, auzi tu…cica atat e salariul minim pe economie.

  Pai si daca e atata, inseamna ca toti angajatorii trebuie sa ofere acelasi salariu? Adica munca nu se mai rasplateste deloc, se ofera doar minimul, ca asa zice statul? Pai daca n-ar fi acest minim, probabil s-ar oferi salarii chiar si mai mici, iti spun eu.

  Unde mai castig eu atatia bani, daca nu aici?

  Cum sa prefer eu asa ceva, cand la Heylux sumele pe care le castig intr-o zi ajung si la 150 de dolari. Iar acestia sunt banii mei, pe care ii primesc in mana dupa ce impart cu studioul. Adica nu impart 150 de dolari, ci AM 150 de dolari ai mei dupa fiecare sfarsit de tura.

  Cu acesti bani, nici ca m-as mai intoarce la cele 12 milioane… hai, ma, ma lasi. Auzi, tu, cica muncesti cinstit pe minimul pe economie. Da, cum sa nu, muncesti cinstit si mori de foame! Ca doar angajatorii isi bat joc de angajati.

  Doar pentru ca asa crede societatea ca e corect, nu inseamna ca asa e. e mai corect sa fiu model de videochat la Heylux si sa stiu ca am viata asigurata, sa nu-mi lipseasca nimic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img