More
  AcasăHeyluxMa pot baza pe jobul de la Heylux oricand, este sustinerea mea...

  Ma pot baza pe jobul de la Heylux oricand, este sustinerea mea cea mai mare

  Sunt multe lucruri care nu-s perfecte pe lumea asta, dar cand eu am semnat contractul de angajare in videochat cu Heylux, n-am cautat perfectiune, ci baza. Am cautat un job in care sa am baza, in care stiu ca ma pot increde, ca imi pot pune baza si nu voi fi dezamagita niciodata, indiferent de situatie.

  Caci e greu in ziua de azi sa-ti pui increderea in ceva anume, mai mereu iti iei teapa. Mai ales cum sunt si joburile de pe piata muncii, mai greu sa gasesti stabilitate in asa ceva. Iar eu cum mi-am dorit mereu sa am o viata linistita, a insemnat ca-mi trebuia un job stabil, un job de incredere.

  Oare pot avea stabilitate cu jobul de la Heylux sau nu pot avea?

  Ce vreau sa spun prin asta? Ei bine, un job care sa-mi aduca mereu bani, care sa ma sustina financiar, nu care sa ma ajute sa traiesc de la o zi la alta. Pentru ca daca stai sa te gandesti, cam peste tot sunt probleme in ziua de azi, n-ai stabilitate in nimic.

  Daca ma angajez ca vanzatoare, de exemplu, poate nu ma poate plati patronul ca n-a avut destula vanzare si amana salariul pana luna viitoare, sau daca sunt vreun agent, lucrez pe comision si daca n-am facut targetul, la fel, nu primesc banii. Sunt n variante de acest gen in care ma pot gasi.

  Iar eu, daca am o rata la banca, sa spunem, cum o mai pot plati daca raman fara job? D-aia spun, e important sa fie stabilitate, sa-ti poti pune increderea intr-un job. De fapt, daca-mi pun increderea in jobul in videochat de la Heylux, practic imi pun increderea in mine.

  Stiu 100% ca voi castiga mereu mai mult de 2000 dolari lunar aici

  Stiu ca orice castig voi avea aici, se va datora 50% mie si 50% studioului, pentru ca fara ajutorul lor n-as face nimic. Daca nu castig intr-o zi cat as fi vrut, inseamna ca nu mi-am dat silinta indeajuns. Dar, per total, stiu ca pot avea incredere in studioul Heylux, pentru ca orice s-ar intampla, mereu voi avea bani.

  Cat voi lucra aici, indiferent ca o sa castig 300, 400, 500 de lei sau mai mult intr-o zi, stiu ca tot voi castiga si asta conteaza. La sfarsitul lunii, oricum veniturile mele depasesc usor 2000 de dolari, pe care ii castig in mare parte din chat online.

  Trebuie doar sa zambesc si sa am o dispozitie buna, si crede-ma ca pot face asta. D-aia am garantia ca la Heylux imi va fi mereu bine, no matter what happens :>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img