More
  AcasăHeyluxModul in care m-am angajat la Heylux a fost unul total neasteptat!

  Modul in care m-am angajat la Heylux a fost unul total neasteptat!

  Proaspat intrata la facultate, viata mea abia incepuse, oarecum. Eram pentru prima data departe de parinti, dar totodata si pentru prima data cand m-am vazut nevoita sa ma descurc singura. Odata ce-am plecat de acasa pentru a merge la facultate, desi ai mei au dorit sa ma sustina, n-am mai putut accepta.

  Am vazut mereu cat le-a fost de greu si n-am mai putut sa accept. La urma urmei, am si eu maini si picioare si-s destul de mare sa lucrez si eu pentru banii mei. Cam orice student lucreaza pe timpul facultatii, eu de ce sa nu fac asta, nu? Asa le usurez situatia parintilor mei.

  Initial m-am angajat la Heylux ca make-up artista, apoi ca model

  Gasisem intr-un anunt ca Heylux angajeaza make-up artiste pentru fetele care lucreaza acolo, iar eu cum eram pasionata de machiaj, m-am decis sa aplic. La interviu, am constatat ca este vorba de un studio de videochat care are nevoie de make-up artiste pentru modele, iar plata pentru atata lucru era WOW.

  Foarte putin de lucru si foarte bine platita, asa ca am acceptat. Eu nici n-am mai lucrat inainte, asa ca banii acestia mi s-au parut multi. Nu ca n-ar fi fost, ar fi fost multumitori, dar cu timpul dorintele mele au inceput sa se schimbe.

  Am lucrat o luna ca make-up artista la Heylux, si-am machiat zi de zi fetele de aici. Insa pentru mine ceva s-a schimbat. N-am mai rezistat sa aud in fiecare zi cum modelele de aici castigau zeci, sute, cum se laudau in ce vacante au mers, sau ce shopping au facut si asa mai departe.

  Cand auzeam fetele ce castiguri mari aveau, am devenit tentata…

  Sincer, m-a apucat putin invidia. Invidia, curiozitatea, tentatia, spune-i cum vrei. Am simtit ca toate aceste lucruri trec ca un fior prin mine, eram si curioasa, si mi-era si putin ciuda. Repet, nu ca n-as fi fost indeajuns platita la make-up artista, doar ca nu se putea compara cu castigul unui model.

  Cand auzeam: “castig zilnic de la 400 si pana la 2000 de lei” sau “duminica primim bonusurile de pana la 9000 de lei din partea studioului”, sau “azi am castigat in numai 7 ore 2500 de lei!” si tot asa, parca… ceva se trezea in mine.

  Am vorbit cu managera de la Heylux si m-am decis sa-mi dau o sansa, n-as fi putut trai daca n-as fi incercat si eu. Modul in care m-am angajat la Heylux ca model de videochat e oarecum ciudat si neasteptat, dupa cum vezi, dar macar acum sunt si eu linistita ca nu trebuie sa mai ascult povestile altora, ca si eu la randul meu castig ca un model de videochat. Adica mult 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img