More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio am castiguri in videochat intre 500 si 2.500 de...

  La Lucky Studio am castiguri in videochat intre 500 si 2.500 de lei zilnic

  Din momentul in care am pasit pragul studioului de videochat Lucky Studio, am stiut ca voi avea parte de o colaborare frumoasa cu acestia. Se vedea dupa cum mi se vorbea, dupa cum eram tratata, dupa designul interior, dupa premiile castigate de studio, afisate la intrare.

  Pur si simplu era inevitabil sa nu ma indragostesc. Atunci cand dai peste ceva ce e bun, parca simti asta. Iar eu am avut un presentiment frumos in legatura cu Lucky Studio, lucru care a fost si adevarat, pentru ca nici in ziua de azi nu m-a dezamagit acest studio.

  Am inceput de la 300 de lei zilnic, si acum castig pana la 2500 lei

  Am mai bine de un an de cand sunt model de videochat la Lucky Studio deja si zi de zi vin aici cu drag, fara nevoia de a reprosa ceva la adresa jobului sau a personalului format din femei de la studio, pentru ca totul este impecabil. Nici nu am cuvinte destule sa descriu multumirea mea fata de acest studio.

  Asta multumita faptului ca atunci cand m-am aflat in momente grele, mi-am gasit suportul la acest studio de videochat din Iasi, angajandu-ma aici si castigand bani zilnic. Am inceput de la sume intre 300 si 800 de lei zilnic, apoi de la 400 si pana la 2000 de lei, iar acum chiar de la 500 si pana la 2.500 de lei castiguri zilnice.

  Sa fiu mai explicita, la inceput nu era zi in care sa nu castig cate 300 de lei pe zi si erau zile in care ajungeam si la 800 de lei. Dupa aceea, nu era zi in care sa nu plec acasa cu macar 400 de lei castigati de mine in 7 ore de videochat la Lucky Studio, cu sansa de a ajunge si pana la 2000 de lei.

  La Lucky Studio, orice fata are sansa sa evolueze in castiguri

  Acum, dupa un an, castigurile mele au crescut. Dar nu doar ale mele, ci si a tuturor modelelor. Aceasta este “consecinta” faptului ca beneficiem de serviciile de la Lucky Studio, castigurile cresc si cresc. De ce? Fiindca si bonusurile sunt mai mari.

  Cu cat castigurile mele sunt mai mari la Lucky Studio, cu atat primesc un bonus mai mare in fiecare duminica. De la 60 si pana la 9000 de lei, mai exact, iar acest bonus inseamna ca imi creste procentul in castiguri, avand sansa sa ajung si la 80% din castigurile mele.

  Adica acum castig zilnic intre 500 si 2500 de lei, bani pe care ii primesc in mana in fiecare zi. Toate acestea datorita ajutorului primit de la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img