More
  AcasăHeyluxEu si sora mea lucram la Heylux de 3 ani, de cand...

  Eu si sora mea lucram la Heylux de 3 ani, de cand ne-am mutat din Spania

  Istoria familiei mele e putin mai complicata si cu multe ocolisuri. De mici, eu si sora mea ne-am mutat in Spania cu parintii nostri, unde am facut si scoala. Situatia de atunci nu ne dadea alta alternativa decat sa ne mutam, dar eu si sora mea am tras mereu spre Romania. Chiar veneam destul de des in vacante, iar toti prietenii nostri sunt de aici.

  Eu aveam 19 ani si sora mea 23, asa ca in momentul in care parintii ne-au permis sa ne luam viata in piept, ne-am decis sa ne mutam inapoi in tara. Ne-am mutat in Iasi, de unde am plecat, si aici ne-am angajat amandoua la Heylux. Prima care s-a angajat a fost sora mea, de fapt.

  Sora mea s-a angajat prima ca model de videochat, apoi eu

  Ea fiind si mai mare, a dorit sa se angajeze pentru a ma intretine pe mine. Dar nu s-a ferit de mine cand s-a angajat ca model de videochat la Heylux. Adica in prima luna nu a vrut sa-mi spuna, dar dupa aceea mi-a explicat cum sta situatia. A vrut sa vada ea cum e la Heylux, daca e bine, daca e placut, si apoi sa-mi spuna.

  Nu avea rost sa discute despre ceva ce nu i-ar fi placut, asa ca a asteptat pana sa vada daca Heylux e ok. Si cand a vazut ca in doar o luna a castigat 5000 de lei, bani ce ii castiga cu greu in Spania, s-a decis sa-mi spuna. Dar ea nu se astepta ca acest job sa ma atraga si pe mine.

  Ideea ei era sa ma intretina si pe mine din banii castigati din videochat la Heylux, dar crezi ca eu am vrut? Pai si eu aveam pretentiile mele, voiam si eu banii mei, voiam si eu vacantele mele, sa-mi cumpar diverse chestii. Nu voiam sa stau dupa sora mea.

  La Heylux am reusit sa am cele mai mari realizari alaturi de sora mea

  Mai ales cand mi-a povestit de Heylux si am vazut cat de misto e si cati bani se castiga. Eram majora, asa ca am decis sa ma angajez si eu. La inceput a comentat ea putin, dar dupa mi-a permis, pentru ca oricum stia ca este ok la Heylux, ca doar fiind sora mea mai mare, nu mi-ar fi permis sa ma angajez undeva unde nu e bine.

  De atunci, sunt 3 ani de cand lucram amandoua in acest studio de videochat si pot spune ca acest studio chiar ne-a intarit legatura de surori. De atunci ne-am cumparat amandoua un apartament din banii castigati la Heylux, ca am pus amandoua bani deoparte, ne-am luat masina si chiar ne merge foarte bine.

  Chiar nu mi-ar mai veni sa ma intorc in Spania, acum cand am tot ce-mi trebuie in tara cu sora mea, amandoua castigand separat peste 2300 de euro lunar la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img