More
  AcasăPreziosaPreziosa imi poate oferi si 3000 de lei bonus saptamanal!

  Preziosa imi poate oferi si 3000 de lei bonus saptamanal!

  Prima data cand am auzit ca pentru bonusul de 3000 de lei de la sfarsit de saptamana trebuie sa castig 5000 de lei saptamanal, m-am speriat putin. Mi-am zis ca e imposibil sa castig banii astia, ca n-as avea cum… dar a trecut ceva timp de cand sunt model de videochat la Preziosa, iar timpul mi-a aratat ca totul e posibil aici.

  Iti dai seama ca eu fiind incepatoare, la inceput si daca as fi castigat 500 de lei pe saptamana eram fericita :)) Si cand colo am castigat suma asta zilnic, nu la fiecare saptamana. Asadar, un lucru neasteptat dar foarte placut, in orice caz. Bineinteles ca neavand incredere in mine si fiind la inceput, 5000 de lei castigati intr-o saptamana mi se parea ceva wow.

  E wow sa am 3000 de lei bonus saptamanal la studio

  Si inca este ceva wow, insa nu imposibil. Poate nu am avut sansa sa am banii astia in primele 6 luni, dar dupa jumatate de an in care am lucrat la Preziosa, s-au produs cateva schimbari. Am trecut de la 2000-2500 de lei castigati saptamanal, la aproximativ 3400. Asadar, ma apropiam cu pasi repezi de cei 5000 de lei.

  Imi trebuia doar putina rabdare, ca aparaturi moderne si conditii am destule la Preziosa, nu duc lipsa de nimic. Nici macar de transport, cazare sau make-up, daca as vrea. Le am in fiecare zi gratuit, asa ca nu se pune problema. Trainingul este la fel, foarte profesionist, asa ca griji in privinta banilor n-am avut.

  Si uite-ma acum, dupa 9 luni, castigand cate 5000 de lei saptamanal, iar la fiecare sfarsit de saptamana mai am si 3000 de lei din partea studioului. Per total, 8000 de lei castigati in doar o saptamana de videochat la Preziosa. Eu, care nu ma gandeam ca o sa am suma asta nici macar lunar…

  5000 de lei castiguri saptamanale+3000 lei bonus=viata de lux

  Uite ca acum am suma asta de 4 ori. 8000 de lei in fiecare saptamana… e ceva, crede-ma, mi-as putea lua cate o masina second hand in fiecare luna :)) dar prefer sa ii strang sa-mi iau direct una nou-nouta. Am posibilitatea asta, avand in vedere ca-n 5 zile sau 6 la Preziosa am mai mult de 1000 de euro, fara bonus.

  Stiu ca la inceput pare greu de obtinut. Si intr-adevar, nu e floare la ureche, insa deloc imposibil. Pentru fetele care isi dau silinta, care stiu ce vor, care asculta de traineritele de la Preziosa, care sunt motivate si dau tot ce pot, pentru ele nimic nu e imposibil. Asa cum nici pentru mine nu a fost 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img