More
  AcasăConfesiuniDe ce îmi place să lucrez în videochat, la Lucky Studio

  De ce îmi place să lucrez în videochat, la Lucky Studio

  Aş spune direct „De ce nu?!”, dar asta ar însemna să închei articolul imediat după titlu. Voi, cititoarele, nu aţi fi lămurite de aşa un răspuns. Vreau să vă scot din minte toate lucrurile pe care poate alţii vi le-au băgat în cap despre videochat. Lucrez de ceva timp – mai exact de 6 luni – la Lucky Studio. Este vorba despre cel mai mare studio de videochat premium din Iaşi şi din ţară. Ce înseamnă să fii angajată ca model de videochat aici? Citiţi în continuare.

  Îţi place cu siguranţă să ai bani în portofel în fiecare zi, să îţi permiţi să ieşi în oraş oricând fără să îţi faci griji că nu îţi mai ajung banii până la următorul salariu. Află că la Lucky Studio îmi primesc salariul zilnic! După ce ai terminat tura, calculezi împreună cu casiera banii pe care i-ai câştigat şi îi încasezi. Câteva sute de lei zilnic în buzunar sună bine, nu? Câştig între 300 şi 800 de lei zilnic, dar vreau să depăşesc acest prag. Dar asta e altă poveste.

  Probabil că îţi place să te şi aranjezi, dar nu îţi permiţi să mergi tot timpul la saloane de înfrumuseţare. La Lucky Studio poţi să ai parte de make-up şi hair-style zi de zi, înainte de fiecare tură lucrată. Nu mai ai tu grija să te aranjezi, te laşi pe mâna fetelor care se ocupă de tot ceea ce ţine de aspectul tău. Aşa eşti frumoasă atât pentru admiratorii tăi online cât şi pentru tine.

  Vrei să câştigi mai mult? Nimic mai simplu! Ai parte de training şi cursuri de engleză şi franceză gratuite. Îţi trebuie doar ambiţie, pentru că sfaturile ţi le oferă oricare fată din echipa Lucky Studio. Chiar uitam să vă spun – la Lucky Studio Iaşi lucrează doar fete şi femei.

  Să vă spun şi despre bonusuri sau v-am convins deja? Dacă depăşeşti o anumită sumă încasată săptămânal, primeşti un bonus. Depăşeşti suma zilnică, iarăşi încasezi mai mult. Ai o întreagă lună în care îţi merge bine, câştigul e cu atât mai consistent.

  Condiţii? Lucrezi singură în camera de videochat pe care tu ţi-o alegi. Aici vine o parte dificilă: nu ştii ce să alegi, pentru că absolut toate arată extraordinar, decorate mai ceva decât vezi în revistele de specialitate.

  Acum pot să închei articolul, dar cu aceeaşi concluzie cu care voiam să încep: „De ce nu?!”. Având în vedere câte avantaje v-am enumerat mai sus, îmi dau seama că ar fi mult mai multe de spus. Dar deocamdată cam atât: se merită pe deplin să fii angajată ca model de videochat la Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img