More
  AcasăHeyluxPentru mine Heylux este principal in viata, pentru ca de acest job...

  Pentru mine Heylux este principal in viata, pentru ca de acest job am mai mare nevoie

  In momentul in care eu ajung sa am nevoie de un lucru mai mult decat orice, acel lucru sare pe primul loc in viata mea, fiind principal. E normal ca fiecare om sa se ocupe prima data de cele mai importante lucruri, cele principale, ca mai apoi sa rezolve si situatiile mai putin importante. De asta eu imi iau in serios jobul de la Heylux, pentru ca de el depinde totul.

  Starea mea de bine depinde de Heylux si jobul de aici, fericirea mea depinde de asta, iar toate acestea depind de modul in care imi administrez viata si cheltuielile. Evident, toate au un punct in comun: jobul de model de videochat de la Heylux Iasi. Ca pentru a putea sa ma ocup in liniste si pace de cheltuieli si pentru a-mi administra situatiile in viata cat mai bine, am nevoie de un job stabil si bani, multi bani.

  Fericirea mea depinde de banii castigati in acest studio

  De acesti bani depinde fericirea mea, deci, ca atare, Heylux este principala mea sursa de fericire. Tocmai de aia spun ca acest job a ajuns pe primul loc in viata mea acum cateva luni, cand mi-am dat seama de cate pot face datorita acestuia.

  In vreme ce in alte locuri poate ma chinuiam sa imi platesc anumite facturi, la Heylux imi pot dori in momentul acesta un laptop la 4000 de lei, sa spunem, iar in urmatoarele zile de munca la Heylux stiu ca voi castiga banii acestia. Asadar, e vorba de o chestiune de timp.

  Ca de bani… Se castiga oricum, nu degeaba Heylux este renumit pentru castigurile zilnice care depasesc suma de 100 de dolari la fiecare model si ajunge la 500 intr-o zi. Practic, cam 2000 de lei pe care un model ii poate castiga intr-o zi la Heylux Iasi. E mult, stiu.

  Heylux a facut schimbari numai in bine in viata mea

  Avand in vedere ca nici munca la Heylux nu e asa grea, referindu-se strict la petrecerea timpului in mediul online, atunci eu n-am altceva de facut decat sa profit la maximum si sa apreciez ce mi s-a oferit in momentul in care m-am angajat la Heylux Iasi.

  Daca inainte mi se strica telefonul, de exemplu, pentru un alt telefon la vreo 500 de lei mai asteptam o luna, doua. Pana sa-mi permit, adica… Iar acum ca model de videochat la Heylux pot sa-mi stric cate telefoane vreau, imi iau altul la 3000 de lei, nu la 500 de lei 🙂

  Aceasta schimbare se vede, de asta mi-e usor sa pun locul de munca de la Heylux pe primul loc, pentru ca se merita sa fac asta. Deoarece cele mai bune lucruri in viata le am datorita acestui studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img