More
  AcasăPreziosaCum sunt eu tratata la Preziosa, ca model de videochat?

  Cum sunt eu tratata la Preziosa, ca model de videochat?

  Fix acum 3 luni de zile m-am angajat la Preziosa, bineinteles ca model de videochat, din nevoia de a castiga bani pentru a-mi rezolva anumite probleme. Ma crezi ca acum 3 luni nu ma gandeam ca o sa ajung atat de departe cu acest job in Iasi? Mi-am spus ca o sa ma angajez, castig cativa banuti si dupa plec…

  Dar stii de ce mi-e dificil sa plec? Pentru ca am inceput sa iubesc tot ce inseamna Preziosa: mediul de munca, fetele care lucreaza aici, felul in care sunt tratata, cum castig bani in studio, cum ma simt aici si asa mai departe. Sunt chiar foarte multe motive pentru care nu ma mai vad departe de Preziosa, insa cel primar este ca n-am mai fost nicaieri tratata ca aici.

  De la chirie, pana la transport si make-up zilnic gratis la Preziosa

  Am venit la studio cu o situatie mai dificila si incercam sa ascund asta, crezand ca o sa rada fetele de la studio de mine. Dar nu a fost asa, pentru ca am primit tot ajutorul de care am avut nevoie. In primul rand, eu aveam probleme cu banii si chiria cand m-am angajat la Preziosa, asa ca managera mi-a spus sa imi iau frumos tot ce am de luat si sa stau gratis la ei, in vila din centrul Iasiului.

  Jobul de la Preziosa mi-a adus avantajul unei chirii gratis, timp de 2 luni. N-ai idee cat de mult m-a ajutat asta, si cu banii si cu stresul prin care treceam pe atunci. Dupa asta, aveam nevoie de niste tinute si niste rochite. Pentru ca de, doar sunt model de videochat!

  Eh, uite ca nu m-a pus nimeni sa-mi cumpar de una singura. Ba chiar mai mult, cei de la Preziosa m-au dus la cumparaturi si mi-am ales ce mi-a placut mie pentru a intra online cu acele hainute. N-am cheltuit absolut nimic de cand m-am angajat la Preziosa, nici macar pe drum, pentru ca mi-au asigurat si transportul.

  Castigurile mari si mediul de munca de la studio sunt perfecte pentru mine

  Uneori imi plateau pana si mancarea la studio si de make-upul gratis primit zilnic nici nu mai spun. In mare parte, incerc sa spun ca am fost ajutata cu ABSOLUT ORICE la Preziosa, pana si cu sfaturi prietenesti. Chiar am gasit alinare in acest studio de videochat din Iasi, iar asta este mai presus de toate.

  Raman si pentru cei 100 de dolari pe care ii castig zilnic la Preziosa, dar raman si pentru ca este mediul ideal de munca pentru mine si sufletelul meu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img