More
  AcasăHeyluxHai sa-ti spun care este secretul meu prin care castig bani din...

  Hai sa-ti spun care este secretul meu prin care castig bani din videochat!

  Cel mai mare secret al meu EVER este unul care mi-a schimbat viata numai in bine, sunt atat de fericita ca am ajuns pana aici. Desi e un secret, e cea mai buna decizie pe care am putut-o lua, pentru ca datorita deciziei castig o multime de bani. Secretul prin care am acesti bani este videochatul la Heylux, despre care nimeni nu stie.

  Da, sunt model de videochat la Heylux si duc o viata secreta in acest domeniu, dar sunt bucuroasa c-o fac. Am pastrat secret tot ce era de pastrat asa si mi-a mers numai bine, nu am de ce sa ma plang in vreun fel. De obicei, cand toata lumea stie ce si cum faci, nu mai merge la fel.

  Nimeni nu stie ca eu lucrez ca model de videochat la Heylux

  D-asta am si decis ca viata mea ca model de videochat sa fie secreta. Nici ai mei nu stiu, nici prietenii, ci doar eu si fetele de la studio. Este mai bine asa pentru mine. In final, toata lumea are dreptul la un secret, nu?:> Eh, uite ca secretul meu este sa castig bani din videochat la Heylux Iasi.

  Si nu castig 2-3 lei amarati acolo, ca altfel nu ar mai fi fost un secret. :)) Castig atat cate alte fete de varsta mea ar visa, in orice caz. In timp ce unii nu stiu cum sa-si mai plateasca facturile, eu la 23 de ani duc o viata mai mult decat implinita.

  Totul e multumita muncii mele, oricum. Ca nimeni nu vine si arunca in tine cu bani, daca nu iei initiativa, daca nu faci ceva ca sa ai bani. Eu am facut, m-am angajat ca model de videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi si nu regret nicio clipa din aceasta colaborare.

  Secretul acesta imi aduce venituri de peste 6.300 lei lunar

  Cum am spus si mai sus, faptul ca acum am in fiecare luna cate-un venit mai mare de 6.300 de lei se datoreaza deciziei de a lucra alaturi de Heylux. Cu asa castiguri, acum sunt sigura ca multe fete peste 18 ani o sa-si doreasca sa aiba si ele asa un secret ca al meu.

  N-o spun ca sa starnesc invidie, in orice caz. Sa stii ca eu chiar imi doresc ca toate romancele sa vada ce inseamna rasfatul, bucuria de a trai viata, castigurile adevarate. Si din moment ce se poate asa la Heylux Iasi, de ce sa nu profitam? Un secret ca acesta nu strica niciunei fete :>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img