More
  AcasăHeyluxExperienta la Heylux imi aduce castiguri de peste 10.000 lei lunar

  Experienta la Heylux imi aduce castiguri de peste 10.000 lei lunar

  In ultimii ani, am avut cea mai mare crestere financiara datorita jobului de la Heylux si pot spune cu mandrie ca locul de munca de aici mi-a adus cele mai multe realizari. Doar ca model de videochat la Heylux am reusit sa obtin lucruri la care nici nu visam, nici nu speram, lucruri ce mi se pareau imposibile.

  La un moment dat ma si resemnasem, am zis ca daca tot mi-e dat sa am un job unde sa n-am mai mult de 3000 de lei (in cel mai bun caz) in fiecare luna, aia e, asa e viata in Romania. Ma pacaleam cu ideea ca daca am strictul necesar, sunt multumita. Dar stii ce? Nu eram, nu eram delooooc.

  Vreau bani, vreau lucruri scumpe si vreau distractii. Asta am cu jobul la Heylux

  bani multi videochat
  bani multi videochat

  Voiam lucruri multe, voiam sa fac zeci de chestii, iar toate astea costau bani, multi bani. Chiar nu eram multumita, am vrut mereu tot mai mult, pentru ca stiam ca se poate, ca solutii exista. Motivul principal pentru care m-am si angajat la Heylux este acesta: ca-s genul de fata care vrea mereu mai mult.

  Daca ajung sa castig 4000 de lei, vreau 5000, apoi 6000, si tot mai mult, cat se poate de mult. Si din fericire, sau din pacate pentru multe fete care nu s-au angajat inca la Heylux, aici e singurul loc unde pot face asta, unde pot creste in castiguri asa cum imi place mie.

  Eu n-am venit la Heylux Iasi si-a inceput cineva sa arunce cu bani in mine, daca asta iti inchipui. Am castigat bine de la inceput, dar pana sa am banii la care am visat mereu, a trebuit sa am putintica rabdare. Pentru ca profesionalismul necesita rabdare, iar echipa de la Heylux  a trebuit sa se ocupe de mine, sa ma faca o profesionista.

  De la 300 de lei zilnic am ajuns si la zile cu castiguri de 2000 de lei!

  bani multi videochat
  bani multi videochat

  Asta s-a intamplat odata cu trecerea timpului. Uite asa am trecut de la un castig de 300 de lei zilnic, la unul de 400, apoi 500, si ghici ce, am zile in care am ajuns si la 2000 de lei, fara stres! Secretul meu? Rabdarea, experienta.

  La Heylux Iasi n-as fi putut face nimic daca n-aveam rabdare sa invat totul despre videochat. In cateva luni am ajuns sa castig de 4-5 ori mai mult decat peste tot in Romania, iar in momentul de fata am peste 10.000 de lei, bani doar ai mei, de care ma bucur fara ezitari datorita echipei de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img