More
  AcasăLucky StudioCe se intampla daca ai castig 5000 de lei la Lucky Studio,...

  Ce se intampla daca ai castig 5000 de lei la Lucky Studio, intr-o saptamana?

  Da’ chiar asa, ce s-o fi intampland atunci cand ai castiguri in videochat la Lucky Studio?:-/ Ai si mai multe castiguri, looogic :))! Ce se poate intampla daca ai castiguri mari in cel mai mare studio de videochat? Vei fi premiata ca atare, ca nu degeaba te afli in cel mai bun studio.

  Daca te afli in cel mai bun studio de videochat din tara, adica Lucky Studio, inseamna ca lucrezi cu cea mai buna echipa de femei din domeniu, ceea ce inseamna ca automat vei fi tratata ca atare. Ca o regina, printesa, ca pe cea mai scumpa si firava floare, spune-i cum vrei, dar ideea e ca vei fi tratata foarte frumos.

  Iar premiile si castigurile oferite de Lucky Studio iti vor dovedi asta zi de zi. Crede-ma ca nu sunt zile in care sa uiti motivul pentru care iubesti Lucky, au ei grija sa-ti aminteasca in fiecare secunda pentru ce ai ales sa lucrezi aici ca model de videochat.

  Am avut chiar si zile proaste la Lucky Studio si stii cat am castigat?

  Poate si eu mai am perioade in care ma pierd si-mi zic ca poate nu sunt buna pentru acest job, dar tot in ziua aceea plec acasa cu vreo 800-900 de lei la mine, DESI am avut o zi proasta. Asadar, mai am motive sa zic ca nu-s buna pentru asta, cand si-n cea mai proasta zi a mea castig 800 de lei?

  Mai are rost sa zic datorita cui castig banii acestia, desi poate eu nu ii merit, ca eram posomorata?:)) ii castig datorita fetelor de la suport care mereu imi scriu mesaje pe chat, ma incurajeaza, stau cu mine la pauza si imi spun numai cuvinte de incurajare si chiar n-am cum sa raman indiferenta cand sunt inconjurata de persoane atat de dulci.

  Ahhh, m-am luat cu vorba si totusi am uitat sa-ti explic ce se intampla daca e sa castigi 5000 de lei intr-o saptamana la Lucky Studio. In primul rand, nu te panica, cand o sa ajungi la Lucky Studio o sa vezi ca e usor sa castigi 5000 de lei intr-o saptamana, asa ca stai chill.

  Pai ce sa se intample, mai primesti o alta suma de 3000 de lei din partea studioului, care inseamna bonusul saptamanal, calculat dupa castigurile avute:D. In total, o suma de… oh, Doamne, 8000 de lei intr-o saptamana, ce sa fie mai WONDERFUL decat asta, ca m-am indragooooostit de acest job din Iasi efectiiiiiv!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img