More
  AcasăHeyluxCat castig bani la Heylux, n-o sa mi se para nimic scump...

  Cat castig bani la Heylux, n-o sa mi se para nimic scump sau imposibil

  Atata timp cat voi lucra ca model de videochat la Heylux Iasi eu n-o sa pot spune vreodata “Nu am, nu-mi permit, e prea scump, nu am bani” si asa mai departe. Chiar niciodata n-o sa ma auzi spunand asa ceva atata timp cat castig bani din videochat in cel mai bun studio din Iasi, in niciun caz.

  Am aceasta siguranta in mine pentru ca mi s-a garantat de la inceputul angajarii ca o sa castig bani. Si nu, nu mi s-a garantat asta prin vorbe, ci prin fapte. In primele zile de videochat la Heylux am fost de proba, zile in care tot am castigat cativa banuti acolo si pe care i-am primit indiferent de situatie. Cred ca daca as fi castigat si 40-50 de lei, tot i-as fi primit.

  Oricat as castiga la Heylux, primesc banii zilnic pana la ultimul leu

  angajare videochat heylux
  angajare videochat heylux

  Acum stiu asta, pentru ca i-am vazut pe cei de la studio cat sunt de corecti cu mine si cat de mult apreciaza orice angajare. Chiar daca au multe fete angajate aici, asta nu inseamna ca exista vreun model care poate spune ca e neglijata, ca toate suntem tratate la fel de frumos si respectuos.

  Plus ca, din cate am vazut, Heylux este singurul studio de videochat din tara in care se castiga bani zilnic, cu sume de peste 400 de lei si cu sansa de a ajunge usor si la 2000 de lei, de ce nu. Pana acum, n-am mai auzit de studiouri unde se castiga banii zilnic, de obicei se dau la doua saptamani sau la o luna.

  E bine ca la Heylux e diferit, pentru ca nu-mi place sa stau sa astept dupa bani cand am nevoie de ceva. Mai bine ii primesc dupa fiecare tura de munca de videochat si scap de-o grija. In momentul de fata, eu ma laud cu un castig zilnic intre 260 si 670 de lei zilnic.

  Reusesc sa castig si cate 670 de lei zilnic in acest studio de videochat

  angajare videochat heylux
  angajare videochat heylux

  670 de lei a fost suma cea mai mare pe care am castigat-o in 8 ore pana acum la Heylux, dar nu-mi fac griji, o sa fie si mai mare. Oricum banii se aduna, in 20 de zile lucrate in acest studio reusesc sa adun sume colosale de bani, care-mi deschid usile catre toate oportunitatile.

  Cu aceste sume, n-o sa mai duc niciodata lipsuri asa cum duceam inainte. Orice placere am, o sa dau bani pentru a mi-o satisface si pentru a fi fericita, ca banii nu mai sunt problema de cand sunt model de videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img