More
  AcasăLucky StudioCastig 4.000 lei saptamanal la Lucky Studio datorita bonusurilor

  Castig 4.000 lei saptamanal la Lucky Studio datorita bonusurilor

  Datorita bonusurilor saptamanale de la Lucky Studio, am ajuns sa am castiguri in videochat la care nu m-as fi asteptat niciodata. Asta pentru ca bonusurile de la Lucky Studio sunt foarte mari, exagerat de mari. :))) Daca pana si eu, ca model de videochat recunosc ca Lucky Studio ofera foarte multi bani, ce mai poti spune?

  Bonusurile saptamanale de la Lucky Studio Iasi sunt intre 300 si 3.000 de lei, cele mai mari bonusuri din tara. Cred ca si singurele, de fapt, pentru ca n-am mai auzit ca alte studiouri de videochat sa ofere bonusuri, nici macar lunare, daramite saptamanale asa cum e la Lucky Studio.

  Bonusurile de la Lucky Studio imi dubleaza veniturile lunare

  Cu ajutorul acestor bonusuri eu ma pot bucura de venituri saptamanale de 4.000 de lei. Unii nu ajung sa aiba atat nici intr-o luna, iar eu la Lucky Studio ii am intr-o singura saptamana. De asta ce mai spui? Stiu si eu ca e super sa am jobul acesta de model de videochat de la Lucky Studio.

  Si stii cat de simplu am eu aceste venituri? In 5 zile de videochat la Lucky Studio, a cate 8 ore pe zi eu reusesc sa castig 3.000 de lei. Dupa aceste zile, mi se calculeaza bonusul de performanta, care este de 1.000 de lei. Numai din bonusurile de la Lucky Studio am intr-o luna 4.000 de lei. Dei gandeste-te cati bani se castiga din videochat in acest studio.

  Nu degeaba e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Si daca nu era acest sistem de bonusare de la Lucky Studio, nu eram atat de motivata sa castig banii acestia. Nu stiu daca as fi castigat la fel de mult, insa cand stiu ca pot avea bonusuri atat de mari, normal ca ma ambitionez. Oricine ar face-o.

  E atat de simplu sa castig o multime de bani saptamanal!

  Daca e sa o luam logic, oricum orice fata ar alege jobul pe care-l am eu la Lucky Studio inaintea oricarui alt job. La un calcul simplu, se vede ca eu castig mai mult de 10.000 de lei lunar la Lucky Studio. Cine ar da cu piciorul la o asemenea sansa? Sa fim seriosi.

  Atatia bani ar vrea absolut orice fata. Mai ales cand sunt castigati atat de usor. Desi eu lucrez de mai bine de un an la Lucky Studio, asta nu conteaza. Sunt si modele noi care se ambitioneaza si castiga si ele foarte mult, desi nu stiu foarte multe despre videochat. Pentru ca la Lucky Studio toata lumea te ajuta sa ai castiguri mari. De asta iubesc eu acest job in Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img