More
  AcasăHeyluxAbia am venit la Heylux si mi-am luat deja cel mai cool...

  Abia am venit la Heylux si mi-am luat deja cel mai cool Iphone

  Sunt de 3 luni la Heylux, insa acum sa nu te gandesti ca mi-au trebuit 3 luni pana sa am bani de ultimul Iphone aparut pe piata, de 3900 de lei. :)))) Ideea mea era ca m-am angajat aici ca model si mi-am luat multe lucruri intr-un timp scurt, ca daca lucram la vechiul job in Iasi, nici sa fi strans toti banii castigati in 3 luni, fara sa  cheltuiesc un leu, tot nu imi permiteam telefonul.

  La Heylux, in schimb, mi l-am luat dupa doua saptamani muncite, de exemplu. Vreau doar sa arat cat e de usor sa-mi cumpar lucruri de cand sunt model aici, mai usor ca niciodata. Dupa cum am spus, tocmai ce m-am angajat de 3 luni si deja castigurile mele au luat-o razna.

  In doar 3 luni, la Heylux am castigat peste 150 de milioane

  Daca ar fi sa fac un calcul total al castigurilor din aceste 3 luni, ar iesi o suma de peste 15000 lei. Sa stii ca vezi bine, nu vezi rau, chiar 150 de milioane. Poate chiar si mai mult, ca n-am mai pus bonusurile saptamanale castigate si nici bonusul de angajare primit in prima luna.

  Daca le puneam si pe astea, depaseam 200 de milioane. Iar acum daca e sa vorbim serios, spune-mi tu mie ce job in Iasi sau in Romania ti-a mai adus castiguri de peste 200 de milioane in doar 3 luni? Hai, gandeste-te bine, ca stiu ca oricum nu exista joburi in Romania precum cel de la Heylux.

  De asta si prefer studioul acesta inaintea oricarui alt studio sau chiar alt job, pentru ca tot ce pot realiza la Heylux in cateva saptamani sau luni, mi-ar fi luat ani intregi in alta parte. Vezi tu, e o mare diferenta intre a fi vanzatoare, de exemplu, si model de videochat la Heylux.

  E usor sa castig bani din videochat la Heylux. De ce sa merg in alta parte?

  Doamne fereste, sa nu crezi ca a fi vanzatoare e rau, e un job ca oricare altul. Dar e prost platit, nu? Stiu, n-are rost sa negi, ca si eu am avut fel si fel de joburi. Majoritatea sunt prost platite in Romania, numai cele din cele mai mari corporatii ce sunt mai marisoare.

  Dar si sa ajungi acolo cat iti ia? Nu mai bine te duci tu cu un buletin la Heylux si gata, te-ai angajat si ai scapat de stres, despre ce Dumnezeu vorbim. E si mai putin stres si MUUULT mai multi bani. Uite la mine, si cu Iphone, si cu bani si cu tot ce-mi vrea inima.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img