More
  AcasăHeyluxDintre toate joburile din Iasi, cel de la Heylux imi aduce cele...

  Dintre toate joburile din Iasi, cel de la Heylux imi aduce cele mai multe avantaje

  Am mai bine de 2 ani de cand am terminat studiile si m-am angajat pentru prima data. Inca de atunci am tot schimbat joburi, am lucrat in multe locuri si nimic nu ma multumea din punct de vedere financiar. La un moment dat, incepusem sa ma multumesc cu ce aveam, pana am descoperit jobul de la Heylux.

  Aici nu numai ca am descoperit un job care ma multumeste din punct de vedere financiar, ci ma bucur de jobul care-mi aduce avantaje la care nu visam pana acum. E ca si cum ai avea o trecere de la 0 la 100 peste noapte, asta a insemnat sa ma angajez ca model de videochat la Heylux Iasi.

  Castig minimum 4.500 de lei lunar la Heylux

  Trecusem de la o viata in care traiam de la o luna la alta cu 1100 de lei la o viata unde castigurile mele lunare sunt mereu mai mari de 4.900 de lei la Heylux. Asta ma bucura cel mai tare: faptul ca indiferent de ce as face, mai putin de 4.500 de lei nu castig niciodata. Sa zicem ca am o luna mai proasta si castig mai slab la Heylux.

  Stii ce inseamna slab pentru mine? Dupa cum am spus mai sus, 4.500 de lei inseamna slabut pentru mine. Deci, iti dai seama ca mereu reusesc sa castig mult mai mult. Inainte as fi facut orice pentru un salariu de 4.500 de lei, mi se parea de vis :)). Ma gandeam ca daca ajung sa am salariul acesta, toata lumea ar fi mandra de mine.

  Deoarece m-as fi simtit realizata, m-as fi simtit pe drumul cel bun catre cariera. Insa acum, cu jobul de model de videochat… mereu aspir mult mai sus, nu stagnez niciodata. Ce vreau sa spun prin faptul ca jobul de la Heylux mi-a adus cele mai multe avantaje de cand m-am angajat?

  Banii castigati in videochat imi fac viata mai frumoasa

  Paiii… Erau lucruri pe care mi le doream de mult timp, pe care n-am reusit sa le obtin decat cu banii castigati la studio. Pana la urma, tot banii deschid toate usile. Si mai e si faptul ca la acest studio de videochat am avantajul transportului gratuit, chiar si cazare daca vreau, sedinte de make-up si sedinte foto si video, iar de training nici nu mai spun.

  Simt ca am evoluat cu acest job in cateva luni cat n-am evoluat o viata intreaga, de asta iubesc sa lucrez aici si o sa lucrez in continuare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img