More
  AcasăHeyluxMotivele pentru care Heylux este cel mai bun studio din tara!

  Motivele pentru care Heylux este cel mai bun studio din tara!

  Absolut nimeni nu s-ar putea gandi la motivele reale pentru care Heylux este si va fi cel mai bun studio de videochat din tara, pentru mult timp. Nu e o chestie de marketing si-n niciun caz nu ridic pe nimeni in slavi, dar stiu ce spun, pentru ca eu am mai lucrat in studiouri.

  Nu am lucrat mult timp, ce e drept, dar mi-a fost de ajuns sa vad ce e acolo ca sa-mi dau seama de ce la Heylux e diferit. Am lucrat o luna intr-un studio din Bucuresti, apoi m-am mutat inapoi acasa in Iasi si am lucrat vreo 2 luni in alt studio de pe aici. Pot sa-mi exprim oare dezamagirea?

  Am fost dezamagita de videochat pana sa ma angajez la Heylux

  Caci, din moment ce-am plecat asa de repede din aceste studiouri, e clar ca am fost super super dezamagita! Tot imi promiteau marea cu sarea, dar nu tu conditii, nu tu nimic. Mobila mai, mai ca se dezmembra, paturile erau vechi si scartaiau, computerele erau si ele foarte antice, decorul nu era spectaculos…

  Macar sa fi zis ca era un colectiv misto, dar fetele erau rautacioase si ranchiunoase, iar suport nu prea primeam de nicaieri. Se presupunea ca voi primi suport si training, dar nu am primit asa ceva, si daca nu castigam intr-o zi bani, nu ma ajuta nimeni, nu interesa pe nimeni.

  Veneam la studio si apoi plecam din nou acasa, ca o fantoma, nu ma observa nimeni. Aveam si-o femeie de serviciu care nu raspundea la salut niciodata si mereu se uita urat! Ughhh! Ce uracioase studiouri! Asa ceva nu am pomenit. Credeam ca la Heylux o sa fie la fel, dar nu a fost, spre norocul meu.

  Oricum bani se castiga aici, nu acesta e motivul pentru care e cel mai bun studio

  Nu o sa vorbesc de bani, ca oricum la Heylux se castiga, si intre 300 si 800 de lei zilnic, poate chiar mai mult, iar saptamanal ofera si bonusuri de pana la 3.000 de lei. Dar in multe studiouri se castiga bani, astea nu-s motive reale pentru mine.

  Motivele reale pentru care Heylux este cel mai bun, sunt: legalitatea (100% la locul ei), discretia pe care o primesc, respectul cu care sunt tratata, atentia pe care mi-o arata fiecare angajata de la studio, corectitudinea platilor, transportul gratis si make-upul (in semn de respect), sedintele de training, cursurile de limba engleza.

  Astea sunt lucrurile pe care o fata trebuie sa le urmareasca la angajarea intr-un studio de videochat, nu altele!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img