More
  AcasăPreziosaÎți lipsește experiența în videochat? Preziosa te învață totul de la zero!

  Îți lipsește experiența în videochat? Preziosa te învață totul de la zero!

  Vrei să câștigi și tu bani din videochat în Iași, dar nu ai experiență. Și te gândești că poate n-o să te descurci. Așa simt multe fete care ar dori să devină modele, dar încă se mai gândesc. La fel ca tine, își fac tot felul de gânduri. Cel mai bine e să discuți direct cu noi. La Preziosa, îți explicăm cum faci bani pornind cu zero experiență.

  Preziosa e Nr.1 în training în videochat în Iași

  Dacă vrei cu adevărat să faci bani, cel mai bine e să vii la Preziosa. Fără să ne lăudăm, avem cea mai mare echipă de trainere din videochat în Iași. 100% feminină. 13 colege te învață totul despre domeniul ăsta. Chiar dacă ăsta e primul tău job, e perfect ok pentru noi. Ba chiar uneori e mai bine. Că sunt fete care au mai lucrat pe la alte studiouri de videochat din Iași și li s-a spus lucruri greșite despre jobul ăsta. Mai bine o luăm de la bază. Îți spunem lucrurile fundamentale, îți explicăm ce e important și ce dă rezultate.

  La Preziosa suntem pregătite tot timpul să preluăm modele noi și să le învățăm cum să fie modele. Așa procedăm și cu tine. Trainerele îți explică personal toate detaliile tehnice. Avem și ghiduri scrise, dacă îți este mai comod să primești informația așa. La fel, îți exemplificăm totul prin clipuri video, ca să înțelegi mai bine. Periodic, la Preziosa organizăm și întâlniri cu modelele noastre experimentate. Te invităm să participi și tu, ca să le pui întrebări și să afli lucruri utile pentru tine. Așa reușești să faci rapid progrese și să câștigi mai mult din videochat în Iași.

  Toate modelele au început ca tine

  Cel mai convingător argument că vei avea și tu succes este că toate modelele Preziosa au început la fel. Când au venit la angajare știau la fel de mult ca tine. Adică mai nimic. Unele dintre ele abia dacă legau câteva vorbe în engleză. Asta ne-a ambiționat și mai mult. Am văzut că sunt determinate, că au potențial și trainerele Preziosa s-au implicat mai mult în colaborarea cu ele. La fel e și în cazul tău. Preziosa îți pune la dispoziție lecții gratuite de limba engleză. Îți asigurăm machiaj gratuit, ca să arăți impecabil în fiecare zi la program. Plus că te ajutăm cu fotografii și filme de mare calitate, ca să ai profilul superb pe site-uri. Ăsta e motivul succesului tău în videochat Iași la Preziosa.

  După cum vezi, nu e niciun secret. Nu există modele care au ceva de la natură și fac bani, iar altele n-au cum să facă. În realitate, orice fată poate face bani din videochat în Iași. Totul e să vrei. În rest, e muncă de organizare, de planificare, de transmitere a cunoștințelor. De asta ne ocupăm noi. Și mai trebuie seriozitate, concentrare, ambiție. Cu care vii tu. Împreună, facem o echipă învingătoare la Preziosa. Dă-ne un telefon și hai să ne cunoaștem! Ca să-ți spunem care sunt pașii concreți pentru a începe treaba. Abia așteptăm să ne bucurăm de succesul tău în videochat în Iași la Preziosa!

  Telefon Preziosa: 0740.234.235

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img