More
  AcasăPreziosaTraineritele de la Preziosa sunt specializate cele mai bune site-uri din Europa

  Traineritele de la Preziosa sunt specializate cele mai bune site-uri din Europa

  Stiam ca atunci cand ma voi duce la Preziosa Iasi, voi avea parte de cele mai bune servicii din domeniul acesta, insa nu credeam ca pana si staff-ul de aici este cel mai profi. Am aflat abia cand m-am angajat ca Preziosa dispune doar de cele mai profesioniste femei: trainerite, make-up artiste, profesoare, soferite, contabile sef, avocate si tot ce trebuie.

  Asa cum e normal intr-un studio profesionist, ma asteptam sa fie o echipa care sa ma ajute, insa chiar atat de buni sa fie cei din aceasta echipa?! Cand am auzit ca traineritele de la Preziosa sunt specializate in sediile celor mai bune site-uri din Europa, mi-a cam picat fata.

  Sa fiu ajutata de fete atat de importante, care stiu atat de multe lucruri? M-am si intimidat putin, de ce sa nu recunosc. Dar m-am si bucurat in acelasi timp, pentru ca numai cu ajutorul lor am ajuns unde sunt. Si era evident ca din moment ce-s asa profesioniste, as fi avut numai de castigat de pe urma asta.

  Modelele de la Preziosa sunt ajutate de cele mai profesioniste trainerite

  Pana la urma, niciun studio de videochat nu este obligat sa puna la dispozitia modelelor cele mai profesioniste persoane care sa le ajute, dar uite ca asta face diferenta dintre un studio bun si unul care e mai putin bun. Chiar daca Preziosa nu are obligatii fata de modelele de aici, se comporta ca si cum ar avea.

  In sensul ca orice lucru este necesar pentru mine este asigurat de studio, nu trebuie sa ma preocup eu de asta. Incepand de la transport si pana la cazare, cursuri de limba engleza sau chiar sedinte de infrumusetare la saloanele cele mai exclusiviste din Iasi.

  Si cand ma mai gandesc si la cat costa lucrurile acestea si de cate ma scuteste Preziosa, ma simt cea mai norocoasa. Ca nici mie nu-mi convine sa dau bani asa aiurea, mai degraba ii folosesc pentru mine decat sa platesc cazare, transport… si e bine ca la Preziosa nu trebuie sa ma gandesc la lucrurile acestea.

  Nici macar la make-upul meu zilnic nu ma gandesc, ca dupa cum am spus si mai sus, am make-up artiste care se ocupa de asta. Singura mea “grija” in acest caz este sa castig bani in fiecare zi. Si cat de greu poate fi?!

  Ca doar stau pe internet, nimic altceva. E usor si sunt recunoscatoare, altfel cum as mai avea eu lunar in portofel o suma intre 5000 si 9000 de lei?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img