More
  AcasăHeyluxCare e adevaratul castig in videochat al unui model de la Heylux...

  Care e adevaratul castig in videochat al unui model de la Heylux Iasi?

  Videochatul… a ajuns atat de departe in ziua de azi acest domeniu, incat oamenii nu mai sunt mirati cand aud de acesta. Problema este ca, fiindca este un domeniu cunoscut, oamenii confunda studiourile, crezand ca peste tot e la fel. Aici e singura diferenta: studiourile de videochat nu vor fi niciodata la fel, indiferent de cat de multe apar.

  Uite, ca sa spun un exemplu concret, o sa vorbesc de Heylux ca doar aici sunt model de videochat. Ei bine, aici castigurile sunt total diferite de alte studiouri, desi e vorba de acelasi domeniu. Multi ar spune ca se castiga la fel peste tot, ca doar nimeni nu face nimic special.

  Castigurile mele de la Heylux sunt mult mai mari decat in alte studiouri

  heylux videochat
  heylux videochat

  Chiar nu e asa deloc, castigurile pe care le am eu la Heylux nici macar nu se aseamana cu castigurile celorlalte fete din studiourile din restul tarii. In primul rand, eu la Heylux imi primesc banii castigati in fiecare zi, dupa fiecare tura de munca.

  Iar acest sistem de plata a fost abordat prima data numai de Heylux si Lucky Studio, care sunt unul si acelasi. In rest, nimeni in tara nu mai ofera veniturile in fiecare zi, pentru ca n-au cum. Parerea mea este ca n-au ajuns inca la nivelul la care a ajuns Heylux, de aia nu pot face asta.

  Ca multi sunt suspiciosi cu privire la faptul ca Heylux ofera banii in fiecare zi, zicand ca poate nu e legal. O mare prostie! Eu am un contract de munca mai mult decat legal cu Heylux, la care pot renunta oricand, indiferent de imprejurimi. Contract care imi ofera discretie, confidentialitate, posibilitatea de a face o rata la banca chiar.

  Bonusuri de pana la 9000 de lei, castiguri zilnice mari… perfect!

  heylux videochat
  heylux videochat

  Si tot acest contract mi-a adus un bonus de angajare senzational si bonusuri in fiecare saptamana intre 60 si 9000 de lei. Asadar, legalitatea nu e o problema la Heylux. Nimic nu e o problema la Heylux, totul e in regula. Asta e chestia, ca totul e enervant de in regula!:))

  De aia e jobul perfect pentru iesence si pentru romance in general. Vrei sa stii adevaratul meu castig in videochat la Heylux? Deoarece multi se ascund dupa perdea. Ei bine, eu castig cate 670 de lei zilnic la Heylux, uneori ajung si la 1600 de lei, dar acelea sunt zile mai speciale.

  Exact, nu sunt zile in care sa nu castig mai mult de 500 de lei la Heylux. Mai stii tu asemenea studiouri, care sa-ti ofere posibilitatea unui castig zilnic pana la 2000 de lei?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img