More
  AcasăPreziosaPreziosa ofera transport gratuit chiar si modelelor care stau departe de Iasi! 

  Preziosa ofera transport gratuit chiar si modelelor care stau departe de Iasi! 

  Am avut ghinionul de ma naste intr-o comuna din Iasi, nu chiar in oras. Ummm, oarecum ghinion, vorba vine, ca nu e chiar asa. Insa cand vine vorba de munca si studii, chiar e greu, mai ales cu naveta. Cine a fost in situatia mea, stie ce zic. Mereu trezitul cu 2-3 ore mai devreme, cauta autobuz, seara fugi in statie… e greu.

  Plus ca niciodata nu stii daca ajungi in siguranta acasa, ca vezi si tu ce ti-e cu autobuzele astea. Sa mai mergi si seara tarziu cu autobuzul, sa faci naveta, e chiar naspa. Si singurul job care mi-a oferit pana acum transportul gratuit a fost cel de Preziosa Iasi, nu altul.

  Si nu ma refer la decontare, nu mi-a dat nimeni banii inapoi pe naveta. Ci efectiv sunt masini de care studioul Preziosa dispune si soferite care se duc dupa fetele care au nevoie de transport. Vine masina chiar si-n fata portii daca vreau, iar seara ma duce in siguranta acasa, deci n-am motive de teama.

  Preziosa Iasi ofera transport si cazare oricarui model vrea asta!

  Daca este cazul sa ajung seara acasa, bineinteles… ca pot lucra pe ce tura vreau eu, iar daca aleg tura de dimineata, ajung la amiaza acasa. Dar asta cu programul e alta discutie, ideea de baza e ca orice fata de la Preziosa isi alege propriul program de munca.

  Iar acum ca stau departe de Iasi nu mai e o problema, pentru ca stiu ca vine masina si ma asteapta in fata. Eu doar cobor si ma trezesc la studio in maxim 20 de minute, gata cu asteptatul si fugitul dupa autobuze. Si sunt ferm convinsa ca nu mai e nicio firma care sa ofere transportul asa cum o face Preziosa Iasi.

  Cum ar fi sa castigi si pana la 500 de dolari zilnic?

  As fi putut chiar sa ma si mut in Iasi, ca doar Preziosa mi-ar fi oferit si cazare gratis in vila pe care studioul a cumparat-o in centrul Iasiului, dar inca nu sunt pregatita de mutare. E de ajuns ca ma scutesc de atatea cheltuieli, de drum, de machiaj ca si ala il primesc gratuit, de cursurile de limba engleza, ca si-asa voiam sa invat engleza mai bine, si muuulte altele.

  Ce fata n-ar vrea asa, sa aiba o masina la dispozitie mereu, sa ajunga la munca unde o sa fie rasfatata si aranjata, apoi sa castige de la 100 pana la 500 de dolari stand pe internet la Preziosa? E de poveste, iti zic eu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img