More
  AcasăDespre videochatLucky Studio este  angajatorul ideal în videochat

  Lucky Studio este  angajatorul ideal în videochat

  Începusem să urăsc joburile, credeam că până la urmă o să stau acasă şi nu o să fac nimic. Fie se cerea experienţă, fie erau plătite prea puţin, fie erau pur şi simplu nepotrivite. Lucky Studio Iaşi mi-a redat însă pofta de viaţă. Să fiu model de videochat la cel mai bun studio din ţară este cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat.

  Poţi să iei toate avantajele pe care le ai de la un job bun, să le pui la un loc şi tot nu ar fi la nivelul jobului de la Lucky Studio. Depăşeşte orice aşteptare, încât pare ireal. Vorbind de lucruri ireale, Lucky Studio chiar nu are probleme cu acest aspect, contractele fiind 100% legale. Nu puteam să cred că pot face o sumă atât de imensă de bani şi nu mă ocup cu nimic ilegal. Lucky Studio mi-a demonstrat că lucrurile bune din viaţă pot fi într-adevăr premiate. Nu numai că nu este o muncă ilegală, dar este şi distractivă. Să las partenerii online să mă complimenteze pentru frumuseţea mea şi să fac bani. Mi se pare incredibil.

  Trecând la aspectul “confort şi atmosferă la locul de muncă”, Lucky Studio este regele. Pe lângă fetele de aici şi personalul format din femei care sunt foarte amabile şi prietenoase, lucrez şi în camere dotate premium. Luxul şi frumuseţea de la Lucky Studio mă fac să mă simt în fiecare zi tot mai bine.

  Chiar şi fără experienţă, am fost primită în familia Lucky Studio şi am beneficiat de un training prin care lipsa experienţei a devenit trecut. Iar stresul că nu sunt îndeajuns de frumoasă pentru admiratorii mei online nu există. Lucky Studio mă face frumoasă în fiecare zi, prin make-up şi coafură gratuite. Cu răbdarea trainerilor şi a profesionistelor care se ocupau de mine zi de zi, am putut deveni un adevărat model de videochat. Câştigurile ce au urmat au fost pe măsura muncii mele.

  În prima lună, primeam în fiecare zi în mână o sumă între 150 şi 300 de lei. După o lună însă, am depăşit uşor suma de 300 de lei pe zi. Cel mai grozav a fost faptul că aveam bani în fiecare zi. Gata cu aşteptatul până la sfârşitul lunii pentru un salariu mic şi nesatisfăcător.

  Ceea ce pot afirma cu tărie despre Lucky Studio este că sunt propria mea stăpână, iar toate deciziile pe care le iau sunt în totalitate ale mele. Libertatea oferită îmi dă senzaţia că sunt mereu acasă, iar programul uşor face în aşa fel ca zilele să zboare. Nu simt că muncesc, simt doar că sunt răsplătită pentru că sunt frumoasă.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img