More
  AcasăLucky StudioCe faci ca model când ești stresată?

  Ce faci ca model când ești stresată?

  Am pus titlul ăsta pentru că aud pe unele modele (aproape exclusiv pe cele noi), că sunt stresate. Le înțeleg perfect. Și eu am fost model de videochat înainte să vin la Lucky Studio. La început credeam că o să-mi fie dificil ca model, că poate n-o să știu să mă descurc. Și da, chiar așa a fost. Doar că asta se întâmpla acum vreo 5 ani. Când videochatul în Iași era departe de ce e acum. Hai să-ți spun însă ce s-a schimbat. Și de ce cred că ar fi cazul să te relaxezi ceva mai mult.

  Lucky Studio îți face începutul cât mai ușor

  Știi câte trainere avem la Lucky Studio? 14 colege! Singura lor treabă e să se ocupe de tine, ca să-ți fie bine. Mai ales în momentul în care vii la studio pentru prima dată și îți lipsește experiența. Știm cum să te primim, ne ocupăm de actele tale, îți facem poze și filme așa cum trebuie. Îți explicăm tot ce e esențial în jobul ăsta și te ajutăm cu organizarea programului. Preluăm deci toate aspectele jobului care ți-ar putea produce disconfort sau ți-ar consuma aiurea timpul.

  Tot noi te învățăm care-i treaba cu site-urile și cu calculatoarele, luminile, chestiile tehnice. Poți să ne întrebi de zece ori dacă nu înțelegi, că e ok. Suntem aproape de tine ca să înțelegi cât mai repede ce ai de făcut. Așa îți luăm emoțiile și le punem deoparte, să nu mai ajungă la tine. Mai departe, îți arătăm tot felul de exemple, de clipuri despre cum se face jobul ăsta efectiv. O să vezi că, dacă ești un pic atentă, faci repede progrese. Câștigi mai bine, te simți mai încrezătoare. Iar stresul dispare ca prin farmec.

  Asta contează cel mai mult pentru noi: să ajungi doar în câteva zile la liniștea interioară. Să vezi cum se limpezește totul. Vii la muncă senină, zâmbești mai mult, transmiți un vibe pozitiv. Prin simplul fapt că te simți protejată, respectată, susținută. Orice dificultate se risipește ca un fulg. Și ți se pare că faci jobul ăsta de ani de zile. Că-l știi dintotdeauna. Și acum abia îl continui.

  Banii te relaxează

  Firește, un alt lucru care te relaxează sunt banii. Ăsta e și motivul pentru care vii la Lucky Studio. De fapt, stresul îl aveai înainte. Nu te descurcai, îți făceai tot felul de gânduri aiurea. Odată venită la studio, vezi că totul se așează. Poți să-ți plătești orice facturi. Îți cumperi telefon nou, haine mai frumoase. Înainte de tură ești machiată gratis, încurajată. Chiar și cu engleza faci progrese gratuit, prin lecțiile primite la studio. Ai doar de câștigat, fără cheltuieli din partea ta.

  Știi care e partea cea mai interesantă în toate astea? Că, după ce te angajezi, atunci când îți aduce aminte de cum erai acum, o să-ți vină să râzi. O să te gândești cu amuzament ce zăpăcită erai și că, de fapt, te intimidau niște lucruri neînsemnate. Așa că o să fie bine pentru tine. Chiar foarte bine. Iar cea mai bună dovadă pentru asta sunt celelalte modele de videochat de la Lucky Studio. Uită-te la ele și vezi dacă e vreuna stresată!

  Hai să reluăm un pic. Deci: suntem aici 100% pentru tine. Într-o echipă mare, numai de femei. Rezolvăm orice problemă împreună și câștigi mulți bani. Cu zero stres. Totul e clar acum? Hai, angajează-te și tu în videochat în Iași! Cel mai ușor e să ne suni la tel: 0742.286.286. Abia așteptăm să te avem colegă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img