More
  AcasăHeyluxSansele de castig la Heylux sunt de 100% in fiecare zi

  Sansele de castig la Heylux sunt de 100% in fiecare zi

  Este adevarat ca videochatul poate aduce bani frumosi oricarei fete isi propune asta, insa de multe ori castigurile nu sunt garantate. Fiind vorba de o munca bazata pe comision, nu iese tot timpul cum ne propunem… sau nu iesea, pana sa ma angajez la Heylux Iasi, unde am sanse de castig de 100%.

  Mai exact, sunt sigura ca-n fiecare zi voi pleca acasa cu bani la mine, si nu e vorba de putini bani. Chiar dinainte sa intru online la Heylux stiu ca va fi o zi productiva, pentru ca asa m-am invatat de la inceput cu acest studio de videochat. Ei m-au invatat ca nu exista zi fara castig, iar eu mi-am intrat in ritm.

  Plec de la Heylux cu macar 300 de lei in buzunar in fiecare zi

  Probabil daca era un studio mai putin profesionist, m-as fi obisnuit si cu pierderi, nu era ceva neobisnuit. Insa ma aflu la Heylux, si daca ar exista zi in care sa plec acasa fara sa am MACAR un 300 de lei in buzunar, m-as simti incompleta. M-as gandi mereu ca am gresit cu ceva, ca nu se poate.

  Am zis “macar” fiindca oricum in fiecare zi castig mai mult de 100 de dolari, adica 400 de lei. Dar nu e ceva neobisnuit sa mai am si zile cu ceva mai putin, insa nu e bai. Spun asta ca m-am obisnuit cu sume mare, insa pentru oricine pana si 200 de lei ar fi mana de aur.

  Adica si 300 de lei zilnic ar fi ceva magic pentru cineva care n-a gustat inca avantajele videochatului la Heylux Iasi. La o adica vorbim de o suma mai mare de vreo 5 ori decat in alte parti, e normal ca toata lumea sa se bucure daca ar avea asa bani.

  Zile proaste nu exista la Heylux, doar zile cu castiguri mari

  Ideea de final este ca pot castiga 300 de lei intr-o zi, mai mult de 400, sau chiar pana la 2000 de lei, dar castigurile sunt oricum garantate in videochat la Heylux. Nu am nici cea mai mica temere ca pot fi zile proaste, singurele zile proaste pentru mine ar fi acelea in care as pleca acasa cu 200 de lei, probabil.

  Dar fiindca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, ma va ajuta mereu sa nu ajung in situatia unor castiguri care nu ma satisfac. Asa cum mereu am castigat multi bani de la inceput, situatia nu se va schimba, pentru ca echipa de la Heylux stie cum sa-si ajute modelele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img