More
  AcasăHeylux„Câți bani fac azi?” sau „Câți bani fac anul ăsta?” – află...

  „Câți bani fac azi?” sau „Câți bani fac anul ăsta?” – află întrebarea corectă!

  Succesul în videochat ține mai mult de mind set decât de felul în care arăți. Ăsta e un mare adevăr pe care multe fete îl uită. Sau pur și simplu nu-l bagă în seamă. E mult mai ușor, de exemplu, să te preocupe cât câștigi acum, decât să te gândești ce venituri ai pe termen lung. Chestia asta face o diferență enormă între modelele care au succes pe moment, apoi au venituri modeste, și modele de mare succes. Hai să-ți explic cum stă treaba!

  Succesul pe moment e frumos, dar trece

  Orice model de videochat din Iași poate să facă mulți bani într-o zi. Pur și simplu prin noroc. Prinde un membru mai entuziasmat, care are chef să arunce cu bani atunci, pe moment, și gata! Face câteva sute, poate câteva mii de dolari în ziua aia. Ea țipă de fericire, toată lumea e bucuroasă. Apoi lucrurile reintră în normal. Și nu se mai întâmplă mare lucru. Adică modelul acela revine la încasări în jurul a 1.000 $. Iar când faci un calcul, după 6 luni, să zicem, în ciuda acelui noroc de o zi, are niște încasări slăbuțe. Și a risipit potențialul pe care îl are fără să facă mari progrese.

  Norocul facil are și efecte perverse. Acoperă uneori greșelile pe care le face un model. Dacă fata respectivă întârzie constant la logare, se îmbracă aiurea sau dă prea mult zoom in, și totuși primește niște bani într-o zi, are motive de scuză. Îi spune imediat trainerului: „Ai văzut? Nu trebuie să vin la timp la muncă. Eu fac bani oricum!”. Și uite așa continuă să facă erori, să își fure singură căciula, cum se zice. Așadar, succesul pe termen scurt e frumos, e plăcut. Ne bucurăm cu toții de el. Numai că nu ține însă la infinit. Ca să faci bani tot timpul, e nevoie să lucrăm organizat, să corectăm toate erorile, pas cu pas.

  Cum îți spuneam, totul ține de felul în care abordezi jobul. Adică de mind set. Modelele care au cel mai mare succes în videochat în Iași se folosesc de trainere. De asta vin și atâtea fete să se angajeze la noi. Aud că la Heylux e cea mai mare și mai performantă echipă de trainere. Înțeleg valoarea acestui ajutor pe care îl primesc constant. Și vin la noi să învețe videochatul sau să crească în încasări. Tocmai pentru că facem lucrurile sistematic, pe termen lung. Asta înseamnă că lucrăm pe bune la detalii, facem planuri pentru fiecare perioadă, apoi pentru lunile care urmează. Evaluăm constant unde ești ca nivel și ce mai e de făcut ca să te autodepășești.

  Succesul în videochat înseamnă să faci bani tot timpul

  Lucrăm așa pentru că vedem rezultatele la Heylux. Fete care făceau la început în jur de 1.000 de dolari, câștigă acum 6.000, la 8.000 de dolari pe lună, banii lor. Pentru ele e o mare surpriză. Mai puțin pentru noi, pentru că le susținem puternic și știm ce potențial au. Așa cum credem și în potențialul tău. Cel mai important e că modelele care au un mind set de învingătoare se bazează tot timpul pe banii ăștia. Știu să nu țintească un noroc de moment, care apoi dispare. În schimb, vor ca lună după lună să aibă nivelul ăsta de venituri. Așa obțin o medie înaltă, care înseamnă mult mai mulți bani decât încasează modelele care visează la noroc.

  Veniturile constante au o mulțime de efecte benefice. În primul rând, aduc o siguranță a încasărilor. Ca model, știi pe ce bani de poți baza. Și înțelegi ce ai de făcut ca să treci la nivelul superior, spre 10.000 de dolari pe lună și peste. Totul ține de e o rețetă clară, pe care ți-o explică trainerele de la Heylux. Așa se fac cei mai mulți bani din videochat în Iași. În al doilea rând, poți să-ți faci planuri de viitor. Știind cât câștigi, ai o idee de câți bani ai nevoie ca să duci o viață lejeră, și cât poți investi în proiecte personale majore. Cum ar fi cumpărarea unei mașini, sau a unui apartament. La asta te ajută tot trainerele de la Heylux, care îți construiesc un dream chart. Adică un document cu etape, pași clari prin care să îți împlinești visele.

  După cum vezi, e mult mai important să facem lucrurile metodic. La Heylux, știm exact cum, în ce fel e nevoie să lucrăm. Noi îți spunem tot ce contează cu adevărat. Dacă tu ne răspunzi cu aceeași deschidere, ambiție și seriozitate, suntem pe drumul bun. Mai departe, vezi cu ochii tăi rezultatele pozitive. De la perioadă la perioadă, lună după lună. Dacă îți place cum gândim noi jobul ăsta, te așteptăm și pe tine cu drag în echipa noastră. Abia așteptăm să devii și tu o campioană a câștigurilor din videochat în Iași!

  Telefon/WhatsApp Heylux: 0744.33.77.11

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img