More
  AcasăPreziosaPe langa Lucky Studio, celelalte studiouri isi pierd stralucirea

  Pe langa Lucky Studio, celelalte studiouri isi pierd stralucirea

  Or mai fi studiouri bune in aceasta tara, sau chiar si-n Iasi, cine stie… dar la fel de bune asa cum este Lucky Studio Iasi n-am mai vazut si nici nu cred ca voi vedea prea curand. La momentul actual, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi, insa eu tind sa cred ca este cel mai bun si din Romania.

  Am toate motivele sa cred acest lucru, nu vorbesc doar asa sa nu ma plictisesc. Daca te astepti ca acum sa vorbesc de oferta financiara de la Lucky Studio, nu iti face sperante degeaba. Toate studiourile incearca sa atraga prin castigurile lor, dar nu despre asta e vorba.

  Toate romancele stiu de Lucky Studio si ofertele de aici

  Oricum majoritatea stiu ca Lucky Studio este primul si singurul studio de videochat din tara unde se castiga bani in fiecare zi si sumele ajung si pana la 1200 de lei, nu este o noutate. Iar faptul ca bonusurile saptamanale de aici ajung pana la 7200 de lei a facut si mai cunoscut acest studio, asa ca n-o sa ma invart in jurul cozii.

  Deja este un lucru bine stiut, as vorbi despre castigurile de la Lucky Studio degeaba, ore in sir si tot n-as spune nimic nou. Sau tu nu stiai ca asa se castiga aici? Sigur ca stiai! Motivele mele pentru care Lucky Studio este pe primul loc se refera la alte lucruri.

  Spre exemplu, Lucky Studio este unicul studio din tara care poate oferi modelelor sale transportul gratuit in fiecare zi, indiferent de localitatile in care stau modelele, iar pentru cele care nu vor transport, este varianta cazarii gratis, oferita tot de Lucky Studio Iasi.

  Cele mai bune servicii de la Lucky Studio nu se refera doar la bani

  Sa adaug la aceste avantaje si sedintele de make-up gratuite de care beneficiaza fetele inainteb de a intra in camerele de logare? Da, asta si trainingul specializat in videochat, cursurile de limba engleza si franceza, accesoriile gratuite si suportul tehnic 24 din 24.

  Ca sa nu mai zic de felul in care sunt tratata, de ajutorul primit si de caldura cu care mi se vorbeste aici, fiind un studio numai pentru femei. Iar pe langa aceste lucruri, pot adauga oricand si faptul ca aici camerele sunt amenajate cu cele mai scumpe lucruri, programul de munca este flexibil si totul e legal, pana la ultimul detaliu.

  Cu siguranta nu exista studio fara defecte, se spune. Dar Lucky Studio chiar n-are defecte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img