More
  AcasăHeyluxSa fiu model la Heylux mi-a adus o colectie de bijuterii impresionanta

  Sa fiu model la Heylux mi-a adus o colectie de bijuterii impresionanta

  E clar! Am ajuns sa fiu 100% sigura ca videochatul este jobul pe care orice femeie cu pretentii de la viata ar trebui sa-l aiba. M-am angajat la Heylux si nici bine n-au trecut 2 luni si am castigat niste sume atat de mari ca incepatoare, incat mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca e locul de munca ce mi se potriveste cel mai bine ca femeie.

  De ce? O luam pe pasi: in primul rand, nu stau in praf, in mizerie, nu e munca fizica, nu e inghesuiala, nu e galagie, nu e frig, nu e ploaie, nu ma injoseste si NU ma judeca nimeni la Heylux. E genul de loc de munca unde o femeie poate fi ca o regina, ca o printesa. Si consider ca asa ar trebui sa fie toate femeile.

  Vrei un job usor sau unul unde muncesti cu orele?

  Ca mai mergeam pe la mall si mai vedeam saracele femei cum strangeau si curatau pe acolo dupa altii, care le mai si tratau naspa. Si-mi spuneam ca nicio femeie nu merita asta, cu toate meritam sa muncim cat mai putin si intr-un mediu cat mai relaxant, care sa nu ne distruga psihicul si nici fizicul.

  E logic, nu? O femeie e firava, finuta, delicata. Cu totii spun asta, mai ales barbatii, ca femeia e sexul slab, ca e prea firava. Pai si atunci de ce suntem puse la munci grele? Meritam joburi usoare, accesibile, mai multe joburi ca la Heylux!

  Poate par feminista, dar nu imi pasa. Cum altfel sa ramanem firave, daca nu avem un job asa ca la Heylux, unde stam degeaba, zambim si vin sume zilnice intre 400 si 2000 de lei pentru asta? Consider asta o afacere echitabila si de viitor pentru mine: eu merg la Heylux, zambesc si sunt draguta si ei ma rasplatesc cu mii de euro. Asa da.

  Heylux ofera genul de job la care toate femeile viseaza

  IN al doilea rand, locul de munca de la Heylux esre cel mai potrivit unei femei pentru ca nu mai e vorba de un salariu de maxim 1500 de lei. La Heylux imi fac singura salariul, ca sa spun asa. Dar, cert este ca nu exista o luna in care sa am venituri mai putine de 4500 de lei lunar. Am dulapul plin de bijuterii si lucruri scumpe.:>

  Si, in al treilea rand… ce naiba. O viata  avem. Vrei s-o muncesti sau s-o traiesti cu jobul de la Heylux Iasi, unde castigurile n-au masura?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img