More
  AcasăHeyluxSa fiu model la Heylux a insemnat sa obtin de la viata...

  Sa fiu model la Heylux a insemnat sa obtin de la viata tot ce mi-am dorit

  Oamenii care se dau batuti dupa prima problema care le apare in cale sunt oameni care nu stiu exact ce vor de la viata sau care n-au destula ambitie. Si eu am trecut prin momente foarte grele in trecut, au fost zile in care nici de mancat sau baut nu aveam si nici haine noi nu-mi cumparasem de vreo 2 ani.

  Toata lumea trece prin momente grele, important e rezultatul de la final. Ce se alege de noi la final? Oricat de greu mi-ar fi fost, eu am incercat mereu sa am incredere ca va fi bine. Din zeci de incercari, ultima a fost locul de munca de la Heylux Iasi, despre care auzisem de la o prietena de la facultate.

  Am hotarat sa aleg videochatul la Heylux, negandindu-ma la altceva

  Cand jobul in videochat de la Heylux a luat amploare si afisuri incepusera sa apara peste tot in Iasi, atunci a fost momentul in care si eu m-am angajat. Vazand ca multa lume e interesata de acest loc de munca, nu ma gandeam in vreun moment ca ar putea fi vorba de ceva rau.

  Si nu m-am inselat nicio clipa. Dupa toate momentele grele prin care am trecut, m-am vazut la Heylux dupa doar 3 luni castigand luna de luna cate 2300 de dolari numai ai mei.

  Peste 8000 de lei castigati de o fata in cate 5 zile lucrate pe saptamana, a cate 8 ore pe zi, nu-mi venea sa cred ochilor. Inceputul a fost putin mai greu la Heylux, ca mi-a fost greu sa ma acomodez cu videochatul, sa invat tot ce trebuia… dar in final a meritat.

  Toate lunile acelea in care am suferit sunt de domeniul trecutului acum, pentru ca stiu ca niciodata n-o sa mai trec prin asa ceva, orice s-ar intampla. Jobul de la Heylux va avea grija mereu sa-mi aduca veniturile necesare ca sa nu mai ajung niciodata sa simt ca-mi lipseste ceva.

  De la nimic, la 2300 de dolari castiguri lunare

  De la aproape nimic, am ajuns sa am mii si mii de lei in fiecare luna. De la faptul ca nu-mi cumparasem haine noi de 2 ani am ajuns sa-mi cumpar zilnic haine noi din Palas, sa ma aranjez cat mai frumos, sa am grija de mine, de corpul meu, de frumusetea mea.

  Nu m-am asteptat niciodata ca veniturile mari sa vina atat de repede la Heylux, a fost o chestiune de 2-3 luni si dupa aceea m-am ridicat la un nivel la care nu m-as fi vazut vreodata. De la inceput si pana acum, viata mea s-a schimbat total, in sensul ca acum cand vreau ceva, pur si simplu obtin.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img